שאלה דחופה

taliso

New member
שאלה דחופה

בוקר טוב אני מניקה את שחר הנסיך שנתיים ושבעה חודשיים קרה משהו שעדין לו קרה לי (היה לי גודש, חתכים וכו') בשתי הפטמות מסביב יש מעיין יובש ומקלף ואדום וכאשר הנסיך יונק כואב לי מאוד הדבר המוזר הוא כאשר אני נוגעת בפטמות הם לא כואבות לי אבל כאשר הוא מוצץ כואב לי דרך אגב יש גם חתכים בחיבור של הפטמה ממה זה נהיה ? מה לעשות? שחר רצה לינוק בלילה והיה לי מאוד קשה וכואב שמתי אתמול משחה בפנטן

That can happen as a reaction

to tooth paste in the baby's mouth. Have you started using a different toothpaste? YOu may be allergic to that toothpaste. If it continues, I would suggest that you see a dermatologist.​

דיאנה1

New member
תרגום: זו יכולה להיות תגובה

למשחת שיניים בפה של התינוק. האם התחלת להשתמש במשחת שיניים שונה? ייתכן שאת אלרגית למשחה הזו. אם זה ממשיך, אני מציעה שתפגשי עם רופא עור.

יכול גם להיות פטרעה, אם כי לא שכיח

בגיל זה. אם זה ממשיך הייתי מציעה משחה המכילה משהו נוגד פטריה, וגם מעט סטרואיד. ד"ר ליבוביץ מנהלת המרכז הרפואי להנקה, אודים (כרגע בשנת שבתון בח"ל)

לאה_מ

New member
זה קורה לי (לעתים רחוקות, לשמחתי)

וכשזה קורה יש לי הרגשה שאורי פשוט מתרשל בתפיסה. אני מתחילה להקפיד איתו מאד על תפיסה (מבקשת ממנו להתנתק ולהתחבר שוב, לפתוח פה גדול - ממש כמו בתחילת ההנקה... אבל זה הרבה יותר קל עם פעוט שמשתף פעולה
), בינתיים מורחת קצת purelan או רפאל, וזה עובר.

maya100

New member
גם לנו (ודי הרבה לאחרונה, לצערי)

אביגיל פשוט לא תופסת נכון וזה כואב וגם יצר לא מזמן את מה שאת מתארת בדיוק! ממש חששתי שזו פטריה אבל ברגע שהבנתי מה הבעיה והתחלתי להקפיד זה עבר די מהר. דווקא בגלל שהם גדולים אנחנו מניחות שהם יונקים כמו שצריך וזה לא תמיד כך..

taliso

New member
המשך...

אז ככה ממשחת שיניים לא נראה לי כי זאת אותה משחה ניסיתי לבדוק את הסבון רחצה ששאני משתמשת בו וכן אכן החלפתי אז שמתי מיום חמישי בפנתן "לגרויים יובש וסדקים/חתכים" ואכן זה עוזר שחר יונק - כמובן אחרי שאני שוטפת את המקום ואז אחרי כמה יניקות שוב כאבים הסתכלתי היום על הפטמות וראיתי בחלק התחתון בחיבור של הפטמה אדום וממש חתכים ומסביב יובש וקצת קילוף האם זה נשמע כמו פטריה ? הרי שאם כן אני עלולה להדביק את שחר לא?! אני פוחדת שבגלל שאני פחות מניקה החלב יפסק כי שחר (שנתיים ושבע) המתוק ביקש ממני בלילה לינוק הבאתי לו רק מצד אחד הפחות כואב מה לעשות???

למעלה