שאלה דחופה....

avice9

New member
שאלה דחופה....

היי כולם! אני בטוחה שכבר שכחתם אותי כי כבר מזמן לא נכנסתי לפורום... אז...קבלו תקציר: קוראים לי מתן ואני בת 15. אני רוכבת אינגליש במושב בית חנן בערך חצי שנה. אני מתה על סוסים, ומקווה לקנות אחד משלי בעתיד....... טוב, עכשיו לשאלה: מישהו כאן מכיר במקרה מקום שמשכירים סוסים באיזור המרכז? (עדיף קרוב לראשון-חולון). ***בבקשה מי שממליץ, רק על מקומות עם סוסים טובים (ועדיף גם מחיר סביר), כי המדריך שלי אמר לי שבדרך כלל סוסים שמשכירים אותם הם ממש לא רגועים!!! תודה על העזרה!

פרסה

New member
שלום לך

לא פירטת לתקופת ההשכרה אזור המרכז אני יכול לתת לךאת החווה שלנו לתקופה של יום אין בעיה לתקופה של כמה ימים אין בעיה לתקופה של שבוע אולי (אנחנו לא משכירים לתקופה כזאת לזרים אלה אם משאירים פיקדון) חודש ומעלה ממש לא נראה לי צרי קשר איתי (אחרי 4 מחר אני בחווה) 064830788 מחירים הוא יקח סביר אבל אני לא יודע להגיד כמה

Pink Red

New member
אני מתה על שמות כאלה!!

זה הכי יפה!! אבל בלי הגזמות...... מתן זה יפה לבת.... גם יובל לבת זה ממש יפה...

היי לך!

מה נשמא? טוב אני אלה. אני רוכבת ברשפון בחוות ג'וקי קלאב קבר 6 שנים בערך. קפיצות ובעיקר דרסאג'. אני רוכבת בבית ספר על שני סוסים עיקריים טוי בוי האלוף וג'רי המדהים. אני עובדת החווה פעמים בשבוע ובחופשים כול יום. אני חולה על סוסים וחוץ מזה יש לי שני חתולים אליוהו הסיאמי ובלה יש לי כלב מעורב בשם לואי ושני תוקים. אני לא מקירה אף חווה שיש בה סוסים למכירה . סוסים סוסים סוסים סוסים סוסים סוסים סוסים סוסים סוסים סוסים סוסים

המדריכים שלי הם

עדי{בת} ואצל נועם אני רוכבת מידי פעם אבל יש גם את נועה אושרת ושירית... אני לא רוכבת איתן

mottyor

New member
חוות "המערב הקרוע" ליד בית חנן

אגב אך הבית ספר בבית חנן?

אז ...

שתרכב בחווה שלהם..............................................

למעלה