שאלה דחופה

kedeman

New member
שאלה דחופה

אני עכשיו אורז לפולין והשאלה הגדולה היא במה לארוז? מה עדיף בתור תיק גדול? תיק טיולים גדול או מזוודה גמישה אני צריך להחליט כמה שיותר מהר מי שאומר משהו שינסה גם להסביר למה (מה לעשות, אני רגיל לטייל בארץ)

עדיף מזוודה

ויותר טוב עם גלגלים..., אם אתה לוקח תיק ולא מזוודה, לפחות שזה יהיה תיק גב. אל תתקמצן על מקום, קח כל מה שאתה חושב שכדאי ו/או צריך.

hadasbaril

New member
מזוודה עם ידית וגלגלים

כי תיק תצטרך לסחוב ביד והכול ימעך ויתערבב. ותביא משקל נורמלי שתוכל ללקחת אותו במעלה המדרגות. כן, גם אני שעתי זאת הרבה פעמים. המעלית מפוצצת ולא מגיעה במשך הרבה זמן אז עולים במדרגות.

ועדיף כמה שפחות תיקים,

כי בסוף אתה הוא זה שצריך לסחוב את זה, וזה לא כיף לעשות שתי נגלות. אני מתכוונת- תקח מעט תיקים, שהם די גדולים, כי זה יותר מסובך לסחוב הרבה תיקים עליך כשבכל אחד מהם קצת ציוד.... (סתם הגיון פשוט...)

מזוודה לכל החפצים

ותיק גב ליום יום, יענו תיק רגיל, שאתה יכול להכניס אליו כל מה שאתה צריך: חולצה, טלפון, ארנק, מחברת, מים, טישו, תרופות(?), אוכל, צעיף, כפפות, כובע, מצלמה, פילם נוספים, שקיות חימום, נרות זיכרון, גפרורים, דגל, שקיות זבל, וכל שאר הדברים שבעולם.

זורקה

New member
בתור תיק גדול

אני הבאתי תיק גב גדול (כזה של טיולים) והוא היה לי מאוד נוח! לעלות במדרגות, לרדת במדרגות ובכלל ללכת כשהוא על הגב שלי ואני לא צריכה לקחת אותו ביד. אבל אם אתה מביא מזוודה, כדאי מאוד שהיא תהיה עם גלגלים.

זורקה

New member
בתור תיק גדול

אני הבאתי תיק גב גדול (כזה של טיולים) והוא היה לי מאוד נוח! לעלות במדרגות, לרדת במדרגות ובכלל ללכת כשהוא על הגב שלי ואני לא צריכה לקחת אותו ביד. אבל אם אתה מביא מזוודה, כדאי מאוד שהיא תהיה עם גלגלים.

hadasbaril

New member
וזלין לשפתיים!

אם התיק חזק ולא מתקמט-קח. אבל עדיף מזוודה.

נ ו ם

New member
חזרתי

היום. אני השתמשתי במזוודה. המלון שתהיה בו בוארשה הוא ממש טוב. יש אמבטיה וארוחות בוקר ענקיות, את האחרים אני לא מכירה. תמסור ד"ש ליוסי. ויותר חשוב, אם תוכל תמסור את הערכתי הרבה למדריך שיוצא אתכם שקוראים לו עזי. היה לי טוב. מזג האויר היה ממש מצוין. לא כ"כ קר - כמו יום חורפי בארץ, כל הזמן היתה שמש ורק ביום האחרון גשם. הרגשתי קצת תחושה של פספוס כי בזמן המסע לא היה לי כ"כ קשה, לא תמיד הרגשתי שאני נכנסת לנושאים. ולא הגעתי עדין לתובנות אישיות בקשר לחיים בהווה או בעתיד, שזו היתה אחת המטרות שלי. אבל היה טוב, וגם כיף. נעפ.

kedeman

New member
הייתי מנסה להתעמק באיך היה לך

אבל באמת שאין לי זמן ונכון לעכשיו גם לא ממש כוח... אני עייף.. מאוד בסופו של דבר - אני לוקח מזוודה עם גלגלים שדוד שלי המליץ עליה. הוא נוסע הרבה מאוד.. כמעט כל הזמן ובמזוודה יש מקום פחות או יותר לכל הציוד ככה שהוא צדק

kedeman

New member
אתם גם הייתם עם המדריכים של מול נבו

??? כי אם כן אז אולי גם אתם הייתם עם מדריכים שאני ונעם מכירים :) אם היית שם אז בטח יש לך את המספר של הפקס.... תפקססו!! באותו נושא: נתתי לחלק מהאנשים את המספרי פקסים במלונות... אתם מוזמנים לפקסס כמה שבא לכם.. (בסוף אני יודע שאני אקבל פקס אחד וגם הוא יהיה מאמא...)

קדם...

לא יודע מה איתך, אבל העברתי שלושה ימים בניסיון לשלוח פקס לאיזה ידידה טובה(אההמ נעם...) שהייתה שם שבוע שעבר, וזה לא נראה לי שעבד(אלא אם זה שלח ולא שמתי לב). ניסיתי מ10 מקומות שונים(בית,שכנים, משפחה, ומלא חנויות), אז לא יודע למה, אבל הייתה בעיה(אולי נעם טעתה במספר?...) אגב,עם כבר נעם..., מה שלומך?

נ ו ם

New member
לצערי לא הגיע..

אבל אני שמחה שחשבת עלי וניסית. באופן כללי קיבלתי ממש מעט פקסים יחסית לשאר כי גם ההורים הסתבכו עם לשלוח וגם החבר. ככה שעכשיו אני קוראת המון פקסים שנכתבו ולא נשלחו. עכשיו חזרתי מהסרט הפסנתרן. שלומי טוב, ישנתי כ"כ המון ביומיים האחרונים ואלה גם התכניות למחר.. איזה כיף שלא לומדים.

זורקה

New member
שי- אם עוד תכנס הנה....

אז יש לי שאלה- אם שולחים לכם פקסים אז אמורים לרשום את השם של הבי"ס ? ואם כן, איך קוראים לבי"ס שלכם??

kedeman

New member
רמות חפר/מעברות

יכול להיות שצריך ללכת לבקש מהם שיפעילו את הפקס.. אולי בגלל זה ברנס לא הצליח לשלוח... נקווה שאם תשלחו זה יגיע :) שלחתי לכמה אנשים שראיתי מתישהו אונליין את המספרים... אני לא יודע אם צריך לרשום את השם של הבית ספר אבל אם כן אז לבית ספר שלנו קוראים רמות חפר כולם קוראים לו מעברות אבל בגלל שהוא בקיבוץ מעברות הכי בטוח - לרשום רמות חפר/מעברות ולרשום גם שם ספציפי של אדם ששולחים אליו נראה לי שככה יש לזה הכי הרבה סיכויים להגיע ליעד...

למעלה