שלום לכולם אני חייב לעשות את הפסיכומטרי של אפריל והיום אני רק מתחיל ללמוד. יש לי את הספר של קידום-פסיכומטרי 2003 (אדום). איך אני צריך ללמוד? איך לחלק את לזמנים שלי? איך אני צריך ללמוד את המילים (באנגלית ובעיברית) וטיפים תודה מראש
זה המבחן הראשון שלך? העצה הראשונה שלי בשבילך היא לקחת מורה פרטי (מדריך פסיכומטרי) שישב איתך ויעריך את היכולות שלך ויעזור לך בתכנון הלימודים. אני יכול לתת לך כמה עצות מאוד כלליות: הספר של קידום הוא ספר מעולה ללמידה עצמית. אני ממליץ כל יום ללמוד תחום אחר (אנגלית/מילולי/כמותי) ו"להשתולל על התרגילים" בכל נושא ולהתקדם לפי הסדר שבספר כדי לא לדלג על דברים חשובים ואחרי זה לשכוח מהם. אתה לא חייב (ואני גם לא חושב שתספיק) לפתור את כל התרגילים בכל נושא - תרגיש חופשי לוותר על תרגילים אחרי שכבר אתה בטוח שהבנת את העיקרון והכל הולך לך חלק. מאוד חשוב לסיים את כל הלימודים בערך שבוע לפני המבחן כדי שתוכל לעשות מבחן מלא בכל יום. - זה גם אומר שמעכשיו אתה צריך לנסות להשיג כמה שיותר מבחנים לתרגול עצמי כדי שיהיה לך מה לתרגל לפני הבחינה. עוד נקודה חשובה - ההרשמה לבחינה: אתה צריך לקנות ערכת הרשמה, לשלם את הספח ולשלוח את זה בדואר וזה צריך להגיע למרכז הארצי עד ה3.3 - אם תאחר תצטרך לשלם יותר ואולי לא יתחשבו בהעדפותיך לגבי מיקום הבחינה. שיהיה בהצלחה!
קודם כל תודה כן, זה המבחן הראשון אין לי כסף למורה פרטי עכשיו איך ללמוד את המילים בעיקר בעיברית? יש איפהשהוא איזשהם טקסטים עם המילים האלה? כמה שעות אני צריך ללמוד ביום? ומאיפה אני משיג מבחנים לתרגול עצמי?