שאלה דחופה

נומצי

New member
שאלה דחופה

לאסתר שלום, מזה יומיים, שלושה אחד השדיים שלי כואב, הוא מלא יותר, נראה גדול יותר מהשד השני ובעת שאיבה או הנקה הוא כואב יותר מן הרגיל וגם יש פחות נקבים שמהם יוצא החלב בזמן השאיבה, קשה לי לתאר את הכאב, בעקרון כל פני השד כואב לי בעיקר בסיס השד. יכול להיות שזוהי סתימה? כיצד נוצרת סתימה? איך מזהים זאת? והאם זה דורש ביקור אצל רופא ואם כן איזה רופא??? אשמח לתשובה מידית , תודה רבה

Massage the painful area

and try changing the position to a different one. try the side position ( football) on that side. warm compresses are also good to help the milk flow from the affected area. If you have more than 38.5 fever for more than 24 hours you will ahve to go to a doctor to get antibiotic........a family doctor can give it to you, but make sure you DO NOT STOP breastfeeding......even with antibiotic, you can breastfeed. Are you sleeping in a bra? That may cause plugged ducts, so if you were, stop!! Let us know how you are.​

דיאנה1

New member
תרגום: עסי את האיזור הכואב

ונסי לשנות לתנוחה אחרת. נסי את תנוחת הצד (פוטבול) בצד הזה. קומפרסים חמים גם הם טובים לעזור לחלב לזרום מהאיזור הפגוע. אם יש לך יותר מ 38.5 מעלות חום במשך יותר מ 24 שעות את צריכה ללכת לרופא לקבל אנטיביוטיקה. רופא משפחה יכול לתת לך אותה, אך ודאי שאת לא מפסיקה להניק... אפילו עם אנטיביוטיקה, את יכולה להניק. האם את ישנה עם חזיה? זה יכול לגרום לצינורית חלב חסומה, אז אם את ישנה עם חזיה, הפסיקי!! ספרי לנו מה קורה איתך.

למעלה