שאלה דחופה

שאלה דחופה

אני יודעת שזה לא פורום לענייני הריון.. אבל זה המקום היחיד שאני יכולה לשאול את זה ובטח יש פה נשים עם ניסיון.
אחרי שביום 12 להחזרה קיבלנו בטא של 687 וארבעה ימים מאוחר יותר 4208 היום הלכנו לאולטראסאונד ראשון (שבוע 5+5) ונצפה שק הריון תקין, אבל בלי רקמה עוברית ובלי שק חלמון. לפי המבטים של האחיות זה היה נראה לא תקין בעליל והן קראו לרופאה שתסתכל על זה.
האחיות אמרו שבשלב הזה בהריון תקין כבר כן רואים.
הרופאה אמרה לחזור לאולטראסאונד עוד שבוע ושאי אפשר לדעת כרגע כלום.
השאלה שלי היא כזאת, מהניסיון שלכן, באיזה שבוע ראו שק חלמון ורקמה עוברית, והאם יש מישהי שלא ראו את זה בשלב הזה וזה כן התפתח להריון תקין?

mlk123456

New member
מוקדם מדי לקבוע. כמו כן בטא כזו ביום 12 עשויה (לא בהכרח)

להצביע על תאומים ואז רואים הכל בדיליי. לי בזמנו גילו שיש תאומים רק בשבוע 6+. כל הזמן ראו רק שק אחד. תקבעי אולטראסאונד לסוף שבוע 6 ואז תוכלי לבל מידע מהימן יותר

ODOD11

New member
מניסיון אישי

בשבוע 6 אחרי תאונת דרכים שעשיתי הגעתי למיון ונתקלתי ברופאה חסרת רגישות שחרצה חד משמעית ובלי להניד עפעף "את בטוח יודעת באיזה שבוע את? כי זה ממש לא תקין!!" הייתי בהלם! אחר כך קראתי שזה ממש נפוץ בשבוע הזה שרואים רק שק ובכל זאת הכל תקיןת כנ"ל אצלי

rainbow25

New member
לדעתי אין מה להילחץ

היה לי מצב ממש דומה (אבל בשבוע 6 בדיוק), נצפה שק הריון אבל בלי עובר למרות שהשק היה יחסית גדול (14 ממ). נכנסתי לסרטים רציניים והרופא אמר שהוא לא חושב שהסיכויים מי יודע מה אבל אחרי מחקר (די מעמיק באינטרנט) ראיתי שזה מאוד נפוץ ושבגודל שק כזה אין סיבה לדאגה ואכן שבוע אחרי זה ראו עובר עם דופק.

היא321

New member
אצלי ב 5 פלוס ארבע ראו שק+חלמון

ללא קוטב עוברי. שבוע 6+1 כבר ראו דופק

למעלה