שאלה דחופה

net net

New member
שאלה דחופה

אובחנתי לפני כמה חודשים ולקחתי גלולות 3 חפיסות ברציפות ובתחילת החבילה רביעית כבר קיבלתי מחזור. העניין הוא שאני עכשיו ביום השלישי למחזור ופתאום קרה משהו מוזר, זה הגיוני שיצא ממני גוש גדול ומוזר? זה אפילו לא אדום, יותר כמו לבן....ממש מפחיד! ואין לי מושג מה לעשות....בשעה כזו כבר אין אף אחד במרפאה שם... יש מקום לדאגה או שזה יחסית נורמלי?

shirshir22

New member
גם אני אחרי

3 חפיסות בד"כ מקבלת מחזור גם אם לא הפסקתי את הגלולות, ככה הגוף שלי מחליט - 3 זה מספיק לו
לגבי מה שיצא, אין לי מושג, יש גושים לפעמים אבל לא כמו שתיארת, אם את ממש לחוצה את יכולה ללכת למוקד, שאיזה קופת חולים את? במכבי יש מוקד לרפואת חירום של נשים שפועל גם בערב. מקווה שעזרתי

זואילי

New member
אני עם אנאבל

אם לא השלכת את הגוש, כדאי לתת אותו לבדיקה. גם אני פעם הטלתי גוש, ואחרי שבחנתי אותו מכל כיוון זרקתי אותו ואח"כ ערכתי עליו דיון מעמיק עם הגולשת מבוהלת. מן הסתם באותו רגע לא עלה לי בראש להביא אותו לבדיקה, היום הייתי עושה אחרת ומבררת מה זה היה.

ואנחנו מטילות כמעט מידי יום ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזמן לא הייתה שחורה... אולי היום
ליהוש תהי בהיכון

annabell Lee

New member
אתן 7 שעות לפני

לא מגיעה אליכן בכלל בכלל. בכלל יש שביתה בלול שלי...מעניין למה.

שלי היום יהיה מוכן

בסביבות 7,8 בערב, זה אמור להסתדר עם השעות שלך, לא? שביתה זה טוב, אח"כ תגיע שחורה או אולי אפילו זהובה

זואילי

New member
אני מולטיטאסק

מטילה מהואגינה ויולדת מהעכוז מיני אובייקטים שהחייזריים השתילו לי.

ענייני גושים

החלטנו וזוזו שמהיום והלאה שיש גושים מוזרים שמים בשקית והולכים עם שקית הפתעות לרופא.. שמחה לשמוע שהכל בסדר, אז מה הוא אמר שזה היה? איך הוא ידע שזה בסדר? (הרי להוא לא עשה לזה ביופסיה- חחח).

למעלה