שאלה דחופה!

שאלה דחופה!

איך אפשר לעשות שמישהו שנמצא ברשימת חברים שלי לא יוכל לראות את הפרטים שלי ולהיכנס לפרופיל שלי ? אם אני מוחקת אותו מהרשימה שלי זה מספיק? או שהוא עדיין יוכל להיכנס אלי לפרופיל ואני רק זו שלא תוכל להיכנס אליו ? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי, אפילו להסביר לי על אופציות אחרות כמו חסימה וכאלה.. תודה רבה !!!!!

מי שאצלך ברשימת חברים

יראה את הפרופיל שלך את לא יכולה להסתיר אם תמחקי אותו זה מספיק , ברגע שאחד מוחק אז השני לא רואה אותו ברשימה שלו.

אז קחי בחשבון שהוא יכול לשים לב שמחקת

אותו

RayoDeLuz

New member
טעות!

יש אפשרות להסתיר את הפרטים גם ממי שאצלך ברשימה... פשוט נכנסים להגדרות (settings), פרטיות(Privacy) ואז פרופיל (Profile) ושם מתחת לכל קטגוריה של אפשרות (מלבד פרופיל) של עדכון (Edit Custom Settings).. לוחצים על זה ואז נפתח חלון.. ובחלון יש "חוץ מהאנשים הללו" (Except These People) ושם מכניסים את השם של מי שאת לא רוצה שיראה... צריך לעשות את זה לכל קטגוריה בנפרד... בנוסף יש אפשרות לראות איך החבר/ה רואים אותך ע"י הכנסת שם בשדה של "See how a friend sees your profile"...

RayoDeLuz

New member
אגב, אני לא מנסה להישמע קשוחה או משהו.. ../images/Emo3.gif

??

ואם עשיתי את האופציה של חסימה ב-settings ואז privacy ואז block list וכתבתי את השם שלו? כי בדקתי את זה וראיתי שככה זה גם מוחק אותו מהרשימה שלי וגם הוא לא יכול לראות את הפרטים שלי ואני לא את שלו..

RayoDeLuz

New member
כן אם את עושה בבלוג ליסט..

אז את מוחקת אותו לצמיתות ולא תוכלי להתעדכן מה איתו והוא לא מה איתך..

למעלה