שאלה דחופה

חנהלה10

New member
שאלה דחופה

האם מישהו מכיר או יודע כיצד נקרא צמח מרפא ,שבפרסית נקרא גולא גוי זבון, ומחזק במקרה של איבוד דם? תודה רבה מראש ושבת שלום.

כן

גול גונ זבון גודל בשדות איפוא שפרות מלקטות בשכונת עמישב עדין יש זקנות ש מכירים את הצמח והם מכינים שרבת

פרויז1

New member
GOLEH GAV ZABUN

גולה גָאָב זבון בתרגום חופשי : פרח לשון הפרה - לא מתחייב שזה אכן שמו הרשמי והמקובל של זה. יש לנו בבית ומוכן לתת. אם זה דחוף - תעבירו מסר אישי.
שבת שלום ! פרויז.

חנהלה10

New member
תודה רבה על המידע

חוצמזה איזה פורום נחמד, גיליתי אותו במקרה, האנקדוטות על התערוף, המלפפונים מזכירים לי את סבתא נעימה ז"ל שלימדה אותי הרבה דברים חשובים על החיים...

פרויז1

New member
לפרסים פנית - לא טעית.

אנחנו גם מזווגים זיווגים אם את מעוניינת. יש לנו פרלמנט של זקני הפורום, ויש כאן צעירות כמו ג'ון ג'ון שיש להן הצעות שאפילו עולות לדיון בפרלמנט. רגע, תירגעו בבקשה, שקט רגע . אני יש לי שאלה אחד : מי זאת סבתא נעימה שלך? היא כפר סבאית? מה למשל היא לימדה אותך, דוגמית ! ובשביל מה שאלת על גולה גאב זבון?

niya

New member
כמו שאמרתי, את מוזמנת להשאר אתנו

ספרי לנו על עצמך... איך גילית אותנו?

ritosh

New member
השם המדוייק : "לשון פר סמורה"

http://www.wildflowers.co.il/hebrew/plant.asp?ID=460

פרויז1

New member
"לשון פר סמורה" גולה גאב זבון :

כתוב ש : עלים חלוטים טובים לתולעים ושטפי דם. המשחה שלו(עלים טחונים+שמן זית) טובה לכוייות. ומה עם תרופת חורף? ו- ritosh ! תודה רבה על הקישורים.

niya

New member
חנהלה 10

ברוכה הבאה
אני רואה שכבר ענו לך לגבי הגולה גוי זאבון ואת תמיד מוזמנת להישאר אתנו כאן...

JUN JUN

New member
איך מרגישה החולה?

החולה שאיבדה דם? האם השגתם לבסוף את הצמח?

חנהלה10

New member
השגתי הפרח בקרבת הבית...

החולה בסדר, המוגלובין 7.8 וברזל 9, מקבלת גם ברזל דרך הווריד, תודה רבה על ההתעניינות!

niya

New member
כולי שמחה שהחולה בסדר

שלחי לה
ענק מכל חברי הפורום והמשיכי לעדכן!

niya

New member
חנהלה

הפרח הזה בשיא פריחתו ממש עכשיו טיול קטן לטבע ויש לך ממנו כמה שאת רק רוצה...

למעלה