שאלה דחופה!!!

roiopt

New member
שאלה דחופה!!!

התיתכן הפסקת לימודים בסוף שנה ג´ למי שלומד הנדסה (אלקטרואופטיקה)? איך אפשר לשנות את רוע הגזירה?

פלטרון

New member
אולי ציונים נמוכים ...

או שאולי עשית להם בעיות .. סתם ככה החליטו להיטפל אליך ??

roiopt

New member
תשובות

לא עשיתי בעיות... הציונים לא רחוקים ממוצע 70 אך יש לי כמה נכשלים . הקטע הוא שהם הבטיחו שגם מי שמסיים 80% מהתואר יתקבל לתפקיד... יש עוד כמה אנשים במחזור שלי עם אותה בעיה ורק אלי החליטו להיטפל. מה עושים? למי פונים?

שמש27

New member
אולי תשובה יותר רצינית ?

היי ROIOPT. אני באמת באמת רוצה לעזור, אבל אתה לא עוזר לי. א. רשום בבקשה את כל השתלשלות הענינים, כולל ראיונות, נתונים אקדמאיים והכל. (אם זה מפדח אותך בפורום - אין בעיה - רשום במסר אישי) ב. מה זה הקישקוש הזה (סליחה) של "הם הבטיחו שגם מי שיסיים 80% מהתואר" ? אין כזה דבר !!! החובה הבסיסית שלך היא לסיים את התואר בשלמות עד למועד חזרתך לשירות. אם יש בעיות (וכמעט אין עתודאי ללא בעיות) אז נותנים לך עוד זמן - אבל רק בתנאי שהם רואים פוטנציאל באופק. הקטע עם האחוזים - זה לא בשבילך - זה בשביל הצבא - שאומר לכאלה שרוצים לתחמן (וכאלה לא חסר, הרי....) שגם אם לא תסיים את התואר בשלמות - הוא יוכל לגייס אותך לשירות במקצוע + ההתחייבות לקבע. זה כדי שעתודאים לא ישאירו בצד איזה קורס ספורט כדי לבטל את ההתחייבות לקבע... לאנשים טובים הסעיף הזה גם עוזר : הוא אומר שניתן לקבל את דרגת הקמ"א גם ללא סיום סופי של הלימודים. אז זה בנוגע לאחוזים. אין לזה שום קשר לגבי להשאיר אדם במסלול שרואים שאין לו סיכוי לסיים בזמן ו/או באופן נורמלי. ג. לגבי כמה אנשים עם אותה בעיה - אין כזה דבר. כל אחד והאישיות שלו, כל אחד והסיפור שלו. רשום לי. שמש כאן תמיד.

למעלה