שאלה דחופה??

MORANI1984

New member
שאלה דחופה??

היי לכולם אני לא יודעת אם מישהו יוכל לעזור לי כאן אבל שווה לנסות אז ככה אני ישראלית שנמצאת בארהב כבר שנתיים ואני שוהה כבר שנה וחצי מעבר לזמן שנתנו לי בכניסה אני מתכננת לחזור לישראל אבל רוצה לטוס קודם לאיטליה השאלה שלי אם אתם חושבים שיהיה לי בעיות בכניסה בשדה תעופה בגלל ששהיתי יותר בארהב אשמח לכל תשובה או דעה בתודה מראש

תותי-בת

New member
שלום מורני1984 לא יודעת מה לענות לך.... בעיקרון האיטלקים לא קשורים לארה"ב, אבל אי אפשר לדעת מה הם יחליטו בכניסה שלך. בתור אחת שגרה באיטליה כרגע ועברה מספר פעמים את ביקורת הגבולות במדינה, הייתה רק פעם אחת שבה הסתכלו וחיפשו לי חותמות בדרכון... בשאר הפעמים הם אפילו לא מסתכלים ויש את המהדרין שאפילו לא מחתימים לך את הדרכון בכניסה - דבר שאסור, כי אח"כ כשיעשו לך בדיקה שגרתית לא ידעו מאיפה נכנסת למדינה - יש כאן הרבה "מסתננים". להתקשר לשגרירות האיטלקית לא יודעת אם הייתי מתקשרת כי זה סתם יוצא כמו "חמור קופץ בראש"... הדבר היחיד שנותר לי לאמר - בהצלחה! ליאת.

R750-Girl

New member
אם לא תהיה לך בעיה ביציאה מארה"ב

בכניסה לאיטליה לא תהיה לך בעיה. השאלה היא אם פקיד ההגירה בארה"ב יסתכל על תאריך הכניסה לארה"ב

Nobilis

New member
לא תהיה לה בעיה ביציאה מארה"ב.

מן הסתם, תהיה לה בעיה אם תנסה להיכנס לארה"ב שוב.

TrigATUSA

New member
על מה בדיוק אתה מבסס את זה?

למעט מדינות האיחוד האירופי אני לא נתקלתי בשום מקרה של העברת נתוני הגירה/סירוב כניסה ממדינה אחת לשנייה

לשם דוגמא

אפנה אותך לתחתית העמוד הזה שם כתוב:
Applicants will be automatically refused and may be banned from coming to the UK for 10 years if they use a false document, lie or withhold relevant information.​
ולסעיף 6.3 בטופס הבקשה הזה שם המבקש נשאל מפורשות:
6.3 Have you ever been refused a visa for any country, including the UK? Put a cross (x) in the relevant box​
מבחינה פורמלית סירוב ויזה לארה"ב על שהיית-יתר אינו מגדיל את הסיכויים שיאשרו לה כניסה לבריטניה, נהפוך הוא. עכשיו אתה יכול להתחיל להתפלפל בשאלה אם האינפורמציה עוברת בצורה ממוחשבת, אם היא זמינה לפקידי ההגירה, או אם הם שואלים על כך ישירות את המבקר ואם הם מאמינים לתשובה שלו או בודקים אותה. אין לי מושג מה יחליט פקיד ההגירה לעשות, ולכן רשמתי בהודעתי הקודמת "ייתכנו", בלשון לא החלטית.

Stranger23

New member
3 דברים

תלוי בשדה התעופה שאת נכנסת לאיטליה, נכנסתי מספר פעמים לאיטליה דרך ברשיה ועוד שדה קטן ככה ששם לא מסתכלים בכלל על הדרכון מלבד לחפש מקום עם מלא חותמות להרביץ שוב חותמת שלהם עם זאת בשדה תעופה גדול ייתכן בדיקה יותר דקדקנית. שנית האיש הקטן מהרח' - גם סעיף הראשון שנתת מתיחס להאם היא משקרת או מציגת תעודות שווא, כאן זה לא המקרה אין קשר בין זה שהיא שההתה לא חוקית בארה"ב לנושא הזה לסעיף השני, האם קיבלת !!! סרוב !!! לויזה . . . לא מדובר פה על ביטול ויזה, זה מדובר על באם היא ביקשה וסרבו לה (מה שייקרה ייתכן בפעם השנייה שהיא תבקש ויזה לארה"ב) שלישית ביציאה בד"כ לא מסתכלים מתי נכנסת, אלא רק מתי יצאת אני יכול להגיד לכם שבארה"ב בטעות הבאתי להם אישור של חבר והיא חתמה עליו עם הדרכון שלו, במקרה הסתכלתי ואמרתי לה שהיא טעתה וחתמה על האישור שלי במקום על האישור שלו, ואז איזה קודקוד שם עשה פרצוף, חתם לשנינו וכנראה שהיא עברה לתורנות שרותים בחודש הקרוב. תצאי בשלום, מקסימום ייתנו לך חותמת שחורה, אין זה קשור לאיטליה ובמקרה הכי גרוע תחזרי לארץ ותבקשי דרכון חדש ללא הויזה של ארה"ב ובזה ייגמר הסיפור שלך עם ארה"ב

תותי-בת

New member
חותמת שחורה ודרכון חדש.. ../images/Emo196.gif זה לא נכון להגיד שאין קשר בין חותמת שחורה לכניסה למדינות אחרות, ברגע שתהייה לה חותמת שחורה - כשישימו לב לזה אני בטוחה שיעכבו אותה וישאלו אותה מעבר למה שעושים לתייר אחר שיבוא עם דרכון "חלק", להגיד לה ולכל אחד אחד שאין קשר זה פשוט ל-א נ-כ-ו-ן-! למה אתה מתכוון בכתיבתך תבקשי דרכון חדש? משרד הפנים מוציא דרכון חדש בעקבות זה שתוקף הדרכון פג (אחרי עשר שנים) או במקרה ודפיו מלאים. במקרה שנגנב או הושחת או אבד הוא נותן תעודת מעבר שבהתאם לכך היא תצטרך להוציא ויזה למדינות שתרצה לבקר בהן. אתה יכול לבדוק את מה שכתבתי לגבי הדרכון באתר משרד הפנים. ליאת.

אני אמליץ לך לקרוא שוב על איזו שאלה עניתי

(רמז: למקום ההודעה בבשרשור יש משמעות), ורק אחרי זה להתייחס לתשובה. משום מה נדמה לי שאתה סבור שעניתי לפותחת השרשור, ולא כן היא.

TrigATUSA

New member
שהיה באופן לא חוקי בארה"ב היא ממש לא אותו

דבר כמו להיות מסורבת לויזה בארה"ב כל עוד היא לא תבקש וויזה חדשה לארה"ב (ותסורב, קרוב לוודאי) היא יכולה לענות "לא" לשאלה בבקשה לוויזה בלי כל ייסורי מצפון ובלי לעבור על שום חוק על כן, כל מה שהיא צריכה לעשות היא להימנע מבקשת וויזה חדשה לארה"ב ביציאה מארה"ב אף אחד לא יבדוק לא את הדרכון, כי התהליך הזה נעשה על ידי פקידי ה CHECK IN ולא על ידי סוכני הגירה

המממ.. אבל לא קראת את ההודעה שלי במדויק

כתבתי מן הסתם אחרי שתהיה לה בעיה בכניסה חוזרת לארה"ב משמע, היא תצא מארה"ב, תנסה לחזור אליה, בכניסה החוזרת לא יתנו לה להיכנס ורק אז עלולה להתעורר לה בעייה בכניסה למדינות אחרות.

TrigATUSA

New member
נדמה לי שקראתי

המובאה שהבאת מתייחסת לסירוב לוויזה: Have you ever been refused a visa סירוב לוויזה הוא לא כמו סירוב כניסה ולא כמו סירוב כניסה וביטול של ויזה (שנעשה לעיתים בזמן שמסרבים כניסה) אפילו אם היא מגיעה לארה"ב, מסורבת כניסה ומגורשת זה לא נחשב ל"סירוב לוויזה" ועל כן הוא תוכל לענות לא על השאלה המדוברת מבלי לשקר

למעלה