שאלה דחופה!

eini3

New member
שאלה דחופה!

אני רוצה לקנות נגן חדש. עכשיו, באתר זאפ ראיתי את ה- iriver U20 והוא ממש מוצא חן בעיני. הבעיה- משום מה באתר של iriver הוא לא מופיע! הכי קרוב ל-U20 שהיו באתר הם U10, clix ו - B20. מאחר שזו קנייה דרך האינטרנט, אני לא ממש רואה מה אני מזמינה, וכן צריכה לברר הכל מראש. אז יש למישהו מושג מה לעזאזל אני הולכת לקנות שם? איזה נגן זה? ולמה הוא לא מופיע באתר של iriver? תודה רבה!

O

omerdav

Guest
Iriver U20=clix.

יש לי התנגדות לקנייה דרך האינטרנט. לכי לבאג,תראי את הנגן בעיניים ותקני אותו.

tweeg

New member
*הe100 הוא מחליפו של הקליקס

כרגע הוא בקושי נחת בארץ,נמכר רק בבאג

omerr8

New member
ממש לא

ה-E100 הוא מחליפו של ה-E10, שלו יש עיצוב דומה מאוד - אך בגלל היותו עם דיסק קשיח נכשל בגדול. ממשיכו של הקליקס (חוץ מהקליקס2 כמובן) הוא ה- Lפלייר שהוכרז ב-CES.

tweeg

New member
אממ

לא זוכר את הl פלייר,אולי אני יחפש אחר כך הe100 בעל כל התכונות של הקליקס ויש לו מסך יותר גדול לדעתי רק הוא יגיע לארץ,אולי עוד נגן מces,ומבחינתי הוא המכשיר המעודף של איריבר עכשיו בגלל המחיר וגודל המסך כרגע המחיר שלו מאוד תחרותי,ואם הגיסראות ה4-8 יעלו בערך אותו דבר אז הוא בהחלט יתן יחס עלות תועלת טוב יותר מה:zen d2 m6 וכו' (כמובן שיכול להיות שהמחיר שלהם ירד) *הכוונה במחליף הוא יותר "ספינת הדגל" מאשר מחליף במובן של ממשיך באותו כיוון

omerr8

New member
בקטע של ספינת הדל עוד אפשר להתווכח

אבל אי-אפשר להתוכח על כך שה-Lפלייר הוא ההמשך הישיר של הקליקס (אף יותר מהקליקס2), וה-E100 הוא ההמשך הישיר של E10.

tweeg

New member
r u f kiding?

המרקלר הזה בכלל לא המרקלר כמו המרקלר,המרקלר שלו בכלל במרקלר אחר והמרקלר שלו שונה לגמרי *תרגום למי שלא ראה sp 311 הl לא כזה דומה לקליקס,גודל מסך אחר,עיצוב שונה הeים הם באמת המשכים אחד של השני ספינת הדגל בגלל הרבה סיבות(גודל מסך,רמקולים,ליין אין,הרחבה) *הספין ממש דומה ל605 http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/01/iriver-ces-2008-player-roundup.php נגני איריבר מהces

omerr8

New member
כמו שאמרתי התכוונתי לקליקס הראשון

ולא לקליקס2. אפשר לראות שה-Lפלייר הו ממש שדרוג של הקליקס הראשון כאשר הוא לקח את אותו רעיון שעליו הקליקס נוצר - נגן שכולו מסך. בנוסף הנגן שואב אלמנטים עיצוביים מקליקס2 כאשר גם את הרעיון בעיצובי המרכזי שבו ניחן קו המוצרים החדשים של אייריבר - מינימליסטיות יפייפיה.

למעלה