שאלה דחופה

שאלה דחופה

איפה יש באזור ת"א הרצליה חוף לכלבים רצוי שיש בו גם צל לבני אדם?

הכלבים זקוקים לצל יותר מבני אדם

הם הרבה יותר רגישים לחום ושמש מאיתנו. קבל קובץ

שאלתי איפה יש חוף לכלבים

לא צריך ממך, עם כל הכבוד, שתתנשא עלי ותתן לי דף לטיפול בכלב. אבל תודה על הכוונות הטובות. הכלב, כך אומרים לי בעליו הקודמים, אוהב להתרחץ בים

מי מתנשא עליך?

כשרוצים לעזור לי, גם אם טועים, אני שוכח את האגו שלי, במיוחד שמדובר בכלבים. לפי השאלה שלך הבנתי כי אתה נזקק לאי אילו הבהרות, אז שלחתי. אגב, אני איני משווק את עצמי כמאלף בפורום, יש לי הפרדה ברורה בין השניים, עניין אישי שלי שאין בו ולו שמץ של בקורת למי שעושה זאת. אז תרגיע, והאמן לי כי הקובץ ששלחתי לך מבוסס על מגע עם אוכלוסיית בעלי הכלבים, ומאוזכרים בו דברים מהותיים שאפילו אנשים שגידלו כלבים שנים רבות לא היו מודעים להם. כל טוב לך ולאגו שלך.

אם הייתי עונה לך, היו מוחקים אותי

אז תראה את עצמך כאילו הגבתי לך בתגובה כזו.

אני מרגיש חסר אונים

מול אנשים כמוך,כאלה האומרים "אף אחד לא ילמד אותי כיצד לגדל את הכלב שלי", היה אזכור לאחד כזה אתמול בפורום.

מה קפץ עליך?

שאלתי איפה יש חוף, עם צל. קפצת עם חוברת ההדרכה לגידול כלב שלך, ואמרתי שלא תודה. זהו

"עם צל לבני אדם" אז או שאינך יודע לנסח

או שאינך יודע הרבה על כלבים ורגישותם לחום.

אורOR1

New member
רצוי מאד לקחת את הכלב לים ../images/Emo42.gif

מהשעה 6 בערב עד 8 בערב עדיין מואר וזה מאד כייף גם ל "בני אדם" .

איל35

New member
בת"א, בין חוף ההומואים לחוף הדתיים

זה יוצא מתחת לגן העצמאות.

אושר14

New member
יש את החוף המערבי

שנמצא ליד גן צ'ארלס קלור, הוא חוף לא מוכרז שמותר להיות שם עם כלבים. רק חשוב שיהייה תמיד קרוב אלייך כי תמיד יש באיזורים של ת"א פקחים שמחכים לראות כלבים משוחררים ולקחת אותם לרידינג. אני לוקחת לשם את לוקה שלי, ויש שם תמיד כלבים. ואפילו יש שם חנייה לא בתשלום. אם יש שאלות אשמח לענות. והנה היא בחוף המערבי.

אושר14

New member
לא הבנת אותי

לא יקנסו אותך על זה שהכלב משוחרר, זה חוף לא מוכרז כך שמותר. אבל אם הכלב שלך יברח לך ואיזה פקח יראה אותו משם אתה יכול לתאר מה יקרה. פשוט שים לב, וזה נכון לכל מקום בת"א. כולם משחררים שם את הכלבים שלהם, אבל הם ברדיוס שלהם. תעשו חיים.

אורOR1

New member
הכל נהדר בחוף המערבי , אבל

אין שם צל וסככות ל "בני אדם" !

אושר14

New member
נכון אבל

תמיד אפשר להביא שמשיות. לא נראה לי שיש חוף בלי שמש. אני טועה? כשאנחנו הולכים אנחנו דואגים לזה. אין מה לעשות אנחנו ביולי.

אורOR1

New member
../images/Emo13.gif אין חוף בלי שמש אבל יש חופים שיש בהם

סככות צל ואלה בדרך כלל לא החופים שהולכים עם כלבים אלא חופי רחצה מורשים , הצרה שלא כולם הולכים בשעות הנכונות ו או עם שמשיה כמוכם .

למעלה