שאלה דחופה

מצב
הנושא נעול.

זוגי 11

New member
שאלה דחופה

שאלה דחופה
האם מישהי יודעת מה זה אומר בטא 10 ???

זוגי 11

New member
בטא

באיזה יום עשית את הבדיקה
מבטא 10 זה יכול להיות הריון.לדעתי צריך יומיים אחרי לעשות שוב.
בטא
עשיתי את הבדיקה ביום ה-12 ובאמת אמרו לי לעשות שוב בעוד יומיים , מה באמת את חושבת שמבטא 10 יש סיכוי???? אני כבר כמעט נואשתי... הלואי !!!

ayoosh

New member
מחזיקה ../images/Emo45.gif ומחכה לעדכון../images/Emo57.gif

שאלה דחופה
מחזיקה
ומחכה לעדכון

זוגי 11

New member
בדיקת בטא חוזרת היום

שאלה דחופה
בדיקת בטא חוזרת היום
אחרי הבטא-10 האומלל לפני יומיים, היום בדיקה נוספת עשה טובה ועלה ל-16 הרופא אומר לא להתייאש ולעשות שוב בדיקה ביום א'. אם מישהי יודעת משהו על כאלה ערכים נמוכים, אשמח לשמוע !! תודה על התגובות, זה מחזק.

אדוינה

New member
הלוואי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיקת בטא חוזרת היום
אחרי הבטא-10 האומלל לפני יומיים, היום בדיקה נוספת עשה טובה ועלה ל-16 הרופא אומר לא להתייאש ולעשות שוב בדיקה ביום א'. אם מישהי יודעת משהו על כאלה ערכים נמוכים, אשמח לשמוע !! תודה על התגובות, זה מחזק.
הלוואי

מחזיקה לך אצבעות |כןI ../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

בדיקת בטא חוזרת היום
מחזיקה לך אצבעות |כןI

בריזה1

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo57.gif

בדיקת בטא חוזרת היום
מחזיקה אצבעות

tomy308

New member
בדיקת בטא חוזרת

בדיקת בטא חוזרת היום
בדיקת בטא חוזרת
רציתי לדעת מה קורה איתך אם הבטא עלתה כי לי יש את אותו מקרה

צוקה1

New member
היי זוגית , עליית הבטא מעודדת ../images/Emo45.gif

שאלה דחופה
היי זוגית , עליית הבטא מעודדת

אומנם הבטא נמוכה אך היא הכפילה עצמה ביותר מ- 1.5 -כמו שצריך. מחזיקה אצבעות ולא מרפה
בהצלחה צוקה

מצב
הנושא נעול.
למעלה