שאלה דחופה!!!

סרור 19

New member
שאלה דחופה!!!

היי , אני ממש צריכה עזרה. אני מנסה להשיג מגזין של סמלוויל. למישהו מהפורום יש גיליון כזה? או שהוא יודע איך משיגים? אני ניסיתי כבר בת"א בחנות עיתונים ממש גדולה ובסטימצקי אבל אף אחד לא מייבא אותם מחו"ל. יש באינטרנט אתר e bay אבל מחו"ל... לא יודעת אם זה באמת יגיע כמו שצריך ושלא יהיו בעיות. למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג?

SharoNofit

New member
את יכולה רק להזמין אותם מחו"ל

מ"איי-בי" כמו שאמרת, "אמאזון" וכאלה.... אין אותם בארץ (וחבל באמת...
) אז אם את רוצה את המגזין תצטרכי לסמוך על האתרים האלה -ולא נראה לי שיהיה לך בעיות כי הם אתרים אמינים ומיליונים מזמינים מהם. ולגל מנהל הפורום (McFreaKy ) יש מגזין כזה... אם אני לא טועה הוא קנה אחד כשהוא היה בחו"ל. אני גם מתה שיהיה לי....

watashiX2

New member
אולי נבקש שייבאו? ../images/Emo2.gif

נבקש כמה אנשים שרוצים מכמה חברות ואולי תהיה אחת שתסכים לייבא איזה גיליון או שניים.... שהם יראו שיש ביקוש

סרור 19

New member
אפשר לנסות אבל...

אני ניסיתי בחנות חת מת"א ואמרתי להם שיש מלא אנשים שרוצים ואם הם יכולים לייבא מחו"ל, כי זה ישתלם להם שיש המון שרוצים אבל הם לא הסכימו.. על איזה חברות חשבת מהם לבקש?

TheLost

New member
אין סיכוי שזה יקרה...

אם כבר חברה כלשהי (אני מניח שדיברת על חברת תקשורת) תייבא מגזין אמריקאי כלשהו זה בטח יהיה לסדרה הרבה יותר פופולארית מ"סמולוויל", כמו למשל "אבודים".

סרור 19

New member
לא חברת תקשורת..

דיברתי עם הרשת של חנות עיתונים גדולה בת"א.. אני לא כ"כ זוכרת את השם שלה... אז אפשר לנסות את חברת התקשורת שאמרת..

watashiX2

New member
חברות שזה מה שהן עושות

אני לא מכירה כאלו אבל צריך שהן יהיו מספיק מוכרות כדי שיהיו להם אמצעים להביא כמו למשל סכום כסף שהם מסכימים להשקיע בייבוא

סרור 19

New member
רעיונות...

ניסיתי בסטימצקי לישאול אם הם מייבאים מחו"ל והם אמרו שלא , אבל אם נהיה הרבה אנשים אולי הם כן יסכימו? איזו עוד חברות אפשר?

watashiX2

New member
אני אנסה לברר על סטימצקי

יש את אלו שהביאו את העיתונים האלו של המורדים והשאר.. אולי הם מייבאים גם מארה"ב?

watashiX2

New member
ועוד אפשרות...

אפשר לתקשר ישירות עם המוצאים לאור של העיתון ולבקש שימכרו לישראל...

סרור 19

New member
בואו נזיז עיניינים!!!

טוב אז אם את יכולה תישאלי בסטימצקי ואני לא יודעת מי הביא לארץ את העיתון של המורדים, אבל אם את יודעת אז ננסה גם אצלם.

TheLost

New member
אוקיי, כדאי שתיכנסו לפרופורציות מהר

"סמולוויל" לא מספיק פופולארית בשביל שייבאו אפילו עמוד אחד של מגזין בשבילה.

למעלה