שאלה דחופה!

maor949

New member
שאלה דחופה!

יש לי מחשב נייד של Hp פבילון או משהו כזה והמספר שלו 4900 , יש לו בעייה שאם נגיד אני אלחץ על אותיות מסימות אז הם כותבות את עצמם ואת ה3 או 4 המקשים שלידם.. הפירוט: 1 - 1234 וזה גם מפעיל אינטרנט. A - Asdfg W - Wert ויש בעיה עם האות Z שהיא מפעילה את האינטרנט והיא בכלל לא מתפקדת. כל האותיות באנגלית, זה אותו דבר עם אותיות קטנות ואותיות בעברית. ויש עוד בעיה שהפד של העכבר , אי אפשר ללחוץ עליו.. אני חושב שזה בעיה במעבד כי זה כל הקלט והפלט.. אבל אתם יותר מומחים ממני תודה!!

bar666xp

New member
יש כמה וכמה אפשרויות אבל..

אישית מהמר על וירוס... אם היה מדובר במקשים 7 עד 0... U עד P.../ ו-פ J עד ; .../ ח-ף M עד / .../ צ-. זה כניראה NUM LOCK אבל יש עוד כמה וכמה אפשרויות.... בהתחלה חשבתי על תוכנה להשלמה אוטומטית של מילים... לדוגמה בלחיצה על S היה מופיע SET אם מקלידים בהמשך U יופיע SUN אבל זה לא תואם את התיאור שלך. אגב אחת האפשרויות היא דווקה מקלדת... כאשר נילחצת אות כל שהיא האותיות לידה נילחצות גם.... נסה לבודד כמה שיותר את הבעיה.. לדוגמה אם אפשר נסה לחבר מקלדת חיצונית {נ.ב. עוד לפני כדאי לבדוק כי הפריסת מיקלדת מוגדרת נכון}. או נסה לעשות שליטה מרחוק ולראות אם הדבר קורה גם אז. אולי כדאי להתחיל בהסרת הדרייבר של המקלדת דרך מנהל הישומים {היא תזוהה מחדש לאחר איתחול המחשב} ובדיקת פריסת מקלדת {בלוח-בקרה....}.

למעלה