שאלה דחופה באיזה תוכנית הופיעה הזמרת רוני דואני לא החיקוי אלא הזמרת עצמה. תודה
M Mr pop New member 28/11/05 #1 שאלה דחופה../images/Emo70.gif באיזה תוכנית הופיעה הזמרת רוני דואני לא החיקוי אלא הזמרת עצמה. תודה
ש שרית והבה רוני דואני New member 28/11/05 #2 ../images/Emo68.gifתשובה! רוני דואני היתה שופטת במת להיות 2 תוכניות לפני הגמר שמחתי לעזור(רוני סופרסטאר החיקוי חחח)
../images/Emo68.gifתשובה! רוני דואני היתה שופטת במת להיות 2 תוכניות לפני הגמר שמחתי לעזור(רוני סופרסטאר החיקוי חחח)
M Mr pop New member 28/11/05 #3 אה ויש לי שאלה שרית../images/Emo9.gif את חושבת שהירידות שהביאו על רוני בתוכנית ואת שונאת אותה
ש שרית והבה רוני דואני New member 28/11/05 #5 תושבה 2! אני חושבת שהירידות שהביאו עלייה הם היו בצחוק בכל תוכנית יש על חקיין ירידה על הזמר או משהו כזה זה בצחוק ואני ממש לא שונאת את רוני!! ממש לא היא מדהימה!
תושבה 2! אני חושבת שהירידות שהביאו עלייה הם היו בצחוק בכל תוכנית יש על חקיין ירידה על הזמר או משהו כזה זה בצחוק ואני ממש לא שונאת את רוני!! ממש לא היא מדהימה!
M Mr pop New member 28/11/05 #7 שרית אם את אוהבת את רוני את מוזמנת לפורום הרשמי שלה פה בתפוז זה יהיה מגניב אם תבואי אה ואגב את כוסית לא רעה.
שרית אם את אוהבת את רוני את מוזמנת לפורום הרשמי שלה פה בתפוז זה יהיה מגניב אם תבואי אה ואגב את כוסית לא רעה.
T TINKERBELL 15 New member 28/11/05 #4 שרית, את יודעת מה יכול מעניין ?! אם את ורוני (האמיתית) תשירו ב י ח ד !!
ש שרית והבה רוני דואני New member 28/11/05 #6 חחחח את האמת! חשבתי על זה בשאלה עם רוני תסכים זה לא ממש נראה לי חחח