שאלה דחופה!!!!!!!

Sweet Fantasy

New member
לא הבנתי למה פרצוף בוכה

זה סימן טוב, חשבתי שהבליטה היא יותר לכיוון החיבור, שם בדר'כ יש גידולים.. אם הבלוטה קטנה (ktena) זה סימן טוב, עדיין הייתי הולכת לבדיקה, אין צורך להתקשר לעמיר, אם קבעתם ביום ראשון תלכי לראות במה מדובר, ייתכן ובאמת הוא קיבל מכה.

WTR

New member
לא הייתי ממהרת להסיק שזה סימן טוב

אבל בהחלט אין מה להילחץ עוד יותר - פשוט לחכות למחר ולראות מה הויטרינר יגיד. בהצלחה!

Sweet Fantasy

New member
בואי נגיד איילת,שגידול סרטני לא קטן

אלא גודל, אני ממהרת להסיק, אני לא וטרינר.

WTR

New member
גידול סרטני משנה את גודלו

בין אם קטן או גודל - זה לא משנה. העיקרון הוא שגידול סרטני משנה גודל, שפיר בד"כ נשאר באותו הגדול. כמובן שזה לא תמיד ככה, לאדי היה גידול שגדל פי 3 ושוב קטן וגדל.. והוא היה שפיר.

Sweet Fantasy

New member
המיקום של הבליטה והתיאור

גורמים לי להאמין שזה לא גידול סרטני, כאמור אני לא וטרינר וולרי יודעת את זה, אף אחד פה לא וטרינר וגם היה, אי אפשר לדעת ללא בדיקה. "גידול" לא משנה את גודלו ביום אחד, זה משהו שקורה בכמה ימים\שבועות.. שינוי כזה לא יכול לקרות כ"כ מהר, אם תוך יום זה ירד, לדעתי זה סימן טוב, רוצה לחשוב שלילי? (בי מיי גסט)
יום נעים.

WTR

New member
אני לא חושבת שלילי, פשוט חבל

להגיד שזה סימן טוב סתם ככה, כי כמו שאמרת - את לא ויטרינר. חוצמזה, מה גורם לך לחשוב שהגידול (או וואטאבר) שינה את הגודל שלו ביום אחד? חשבת על האופציה שאולי היא פשוט מצאה את זה מאוחר, וזה מופיע שם כבר זמן-מה? כלומר, יכול להיות גם שהגודל השתנה תוך שבוע-שבועיים-חודש והיא פשוט לא שמה לב לזה שיש שם גידול. זה שהיא מצאה את זה אתמול, לא אומר שזה באמת שם מאתמול.

mikonww

New member
בנות בנות מה קורה כאן

רגע רגע בלי בלגנים בלי מכות, בכול אופן בלי מכות עד שאני מסים למלאה את בריכת הבוץ ולמכור כרטיסים לגברים שמנים מבוגרים ומזעים חחחחחח בבקשה לשמור אנרגיות למטרות מוסריות כמו שרשמתי, ולמקרה שלא הבנתם מה המטרה המוסרית אז היא לספק את המין הגברי. ובקשר לחמוס מה שזה לא יהיה שירגיש טוב וללכת לבדוק

mikonww

New member
מה אין מכות ../images/Emo10.gif

טוב אני רוצה את הכסף שלי חזרה !

chatulika

New member
נראה לי

שזה לא גידול. גם לאחת החמוסות שלנו היה משהו כזה בזנב , ואצלה אנו יודעים בוודאות שהיא חטפה מכה מדלת. כמו שלנו יש בלוטה ממכה גם אצלהם. מה שכן צריך לבדוק אצל וטרינר בכל מקרה...ולפסול אפשרות לשבר.

למעלה