שאלה דחופה!!!!!!!

שאלה דחופה!!!!!!!../images/Emo7.gif

היום ניקיתי לישה ת'נזב מהנקודות האדומות האלא כמו שאמרו לי ופתאום קולטת משהו כמו כדור כזה שיש לו בזנב.. כאילו אני מעבירה ת'יד חלק חלק ופתאום בום מן גבעה כזאת ואז עוד הפעם חלק.. מה זה????.
 

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif

אני לא רוצה להלחיץ אבל כדאי שתפני לבדיקה וטרינרית כמה שיותר מהר..
 

WTR

New member
יכול להיות שזה גידול...

לא להלחץ, זה גם יכול להיות משהו לא רציני. תתקשרי לויטרינר שלו. ומזה הנקודות האדומות שעליהן את מדברת?
 
מפרעושים...

לא משנה מה אמרת ... בכל זאת אני לחוצה...אמא...
אני אנסה להכריח את אמא שלי עכשיו לנסוע לחולון לד"ר מאורר...
 

WTR

New member
אה, הצואה שלהם?

הוא מרוסס נגד פרעושים? חשוב לרסס גם את הכלוב, ושטיחים שהוא הולך עליהם. 90% מהפרעושים נמצאים דווקא באזור של החיה, ולא על החיה עצמה. מצטערת שאת לחוצה, אבל זה לא יעזור לישה, אז תקחי כמה נשימות - תתקשרי לויטרינר, ותקבעי תור. המון בריאות ובהצלחה! אל תשכחי לעדכן..
 

Sweet Fantasy

New member
זה לא צריך לקרות ממשהו

זה בא עם הגיל כמו שאמרתי המון פעמים.. יכול להיות שזאת סתם ציסטה ויכול להיות שזה חס ושלום גידול, חשוב ללכת לבדוק לא להזניח, טוב שראית את זה עכשיו.. אל תלחצי תחשבי חיובי.
 

skarlet ohara

New member
מה זה הריסוס הזה??

אני רוצה לקנות כזה, אז נא לרשום בבקשה של איזה חברה, איך זה נראה (אשמח לתמונה) והוראות שימוש ותדירות שבה שמים את זה. רק שאני לא בטוחה שזה יעזור כי שני הכלבים שלי לא מטופלים בפרעושים ואין לי כסף לטפל בזה (הכלבים של ההורים)
 

The Reuty

New member
סנו 1000 זה ריסוס לבית נגד פרעושים

מעבר לזה, אמור להיות כתוב על המוצר את ההוראות, לדעתי זה ריסוס של פעם בחודש. אפשר להשתמש בזה על ספות, שטיחים וכו'. לפי מה שנאמר לי, אין לזה גם ריח מסריח. אבל לא ניסיתי את זה בעצמי, אז.. נ.ב - אם תטפלי בסביבה של הכלבים, הכמות של הפרעושים שעל הכלבים תרד. כמו שאמרתי, רוב הפרעושים נמצאים על שטח הרביצה של החיות ולא על החיות עצמן.
 

The Reuty

New member
אגב, כדאי לברר בקשר לרעילות

אם צריך להרחיק את הכלבים והחמוס אחרי השימוש. תתקשרי לד"ר שור ותשאלי אותו על המוצר הזה, לפי מה שהבנתי ממנו - הוא עזר לסנו לייצר את זה.
 
למעלה