שאלה דחופה!!
!!!!!

שאלה דחופה!!../images/Emo53.gif!!!!!

זה נורא נורא נורא חשוב . בראיונות של השחקני השמיניה הם אומרים, "אנחנו מסתכלים בפורום לפעמיים וקוראים את הדברים." זה הפורום הזה ?? בבקשה תענו זה נורא חשוב

chen010189

New member
דני לשמן קורא כאן. לגבי האחרים

יכול להיות שהם התכוונו לפורום הרשמי, כי פעם אבי כתב להם שם שהם נכנסים כמעט כל יום וקוראים מה הם כותבים ושזה מחמם את הלב. אבל אני מניחה שחוץ מדני לשמן, עוד כמה קוראים פה... (כמובן, חוץ מגיורא, דרור, מאיה ותובל שגם כותבים פה מדי פעם)

KiShKooSh

New member
נראה לך שהם קוראים בפורום הרשמי../images/Emo3.gif?

את הצלחת להבין שם משהו חוץ מ "מיכאל אלוני הכוסוןןןןןןןןן" ו"איזה מושלמת הילייייי" ? את ראית שם משהו אחר?

chen010189

New member
אבי הוכיח שהוא קורא שם!

הוא כתב "אני נהנה לקרוא את השאלונים והחידונים שאתם עושים, ואפילו החבורות שאתם מקימים!" חחחחח גם זה הדבר היחיד שהם עושים שם
אני לא מבינה למה צריך מנהלים שם אפילו קיצר, ממש לא אכפת לי עד כמה שוויצרי זה נשמע אבל לנו מגיע לקבל את הרשמיות. אם אנחנו היינו הפורום הרשמי, היה הכי Best. אבל אנחנו לא, למה? "כי הסדרה שייכת לערוץ הילדים" אה כן
ומה עם "ראש גדול" שהפורום הרשמי שלהם נמצא בתפוז? הם לא שייכים לערוץ הילדים?

נעמקה19

New member
נכון הפורום שם ממש מטומטם

וגם איך שהוא בנוי...אי אפשר כמעט לשרשר....כאילו...אפשר אבל זה מוזר כזה... אני לא יודעת איך להסביר. עקיצר גם הרמה שם נורא סתומה...חח...במיוחד החבורות הסתומות האלה...

באמת אי-אפשר להבין כלום../images/Emo4.gif

אז נכנסתי לשם ולא הבנתי את הסדר של הפורום ואיך אנשים מבינים בכלל מה כותבים

נעמקה19

New member
חח כן זהו...

גם אי אפשר לתת שם כתובות. לדעתי אנחנו הפורום הרשמי. וזה מאד חבל שזה לא ככה כי אז היו כותבים פה שחקנים והם לא היו מקבלים הודעות סתומות כאלה...בטח הם חושבים שגם אנחנו כאלה...
ואם מישהו מהשחקנים רואה את זה...שיעביר את זה הלאה! מי יודע, אולי מישהו יתפוס את זה ויהפוך אותנו לפורום הרשמי!

KiShKooSh

New member
אנשים אנחנו חצי רשמיים....

אנחנו הפורום המובגר של השמיניה, ואני רצינית, מדוע גיורא משאיר לנו תסריטים? ויש אירוחים(שהרעיון בא מכוכבי הסידרה) כי בעצם, שם מה יש? מעריצים פה מה יש? דיבורים גם מעבר לזה

hilasapir

New member
אם מדברים על חבורות....

יש משהו כזה שאם הכנתם חבורה אז ספרו לנו עלייה..... אני חושבת שמי שהחבורה שלו הכי מקורית או משהו אז בטח זוכה במשהו.... שווה לנסות לשלוח סתם חבורה כדאי לנסות אולי מקבלים משהו.....

hilasapir

New member
בדיוק הם הרבה פחות שייכים!!!!

שימו לב!!! להם יש את התוכנית זום זום איין שם אפילו לא מנחה אחד!!!! ולנו יש את הצלצול הוא בשבילי שכול המנחים שם..... להם יש את ראש גדול איין שם אפילו לא מנחה אחד!!!!! ולנו בעונה השנייה הולכים לתקוע מיליון מנחים!!!!!!

KiShKooSh

New member
בדיוק הנקודה שלי(../images/Emo26.gif . ../images/Emo36.gif)

אוקיי, מה שכתבתי היה מטומטם

hilasapir

New member
כן....

אני מכירה גם אוט וגם יס ואני יגיד לכם משהו: 1.השמנייה יותר טוב מראש גדול 2.זום זום יותר טוב מהצלצול הוא בשבילי התחלקנו....חחח....

liat love yaniv

New member
היי

קודם כל ראש גדול(אני אכן אכן צופה של ראש גדול אבל אוהבת גם השמינייה...) היא קודם כל הייתה ביסבבה אז החליטו שהכי טוב זה לפתוח בתפוז... ואז ערוץ הילדים עשו הסכם עם יסבבה שהם משדרים את ראש גדול בערוץ הילדים...

LiOrLi 15

New member
אבי בדוק קורא כאן../images/Emo11.gif

בספיישל של החלק הראשון של העונה ((זה ששידרו אתמול בצהריים)) אבי אמר ש"אנשים כותבים בפורום שתהיה שביתת מוניות ואז אבי יחזור.." זה מה שכתבו פה,בפורום ש-ל-נו!!
חח ספויילר עלאק

o r t a l13

New member
חחחח איזה שטויות

לילי תהרוג את רוברטו.. רותם תידרס.. חח איזה ספוילרים מעפנים

למעלה