שאלה דחופה!!!!!!!

TrinMyQueen

New member
צריכה עזרה בספירה?

הנה אתר שסופר בדיוק את הימים הדקות והשניות לסיום הלימודים... תהנו

דווקא אצלי

כתוב שיש עוד איזה 111 ימים או משהו כזה.. פשוט ילד מהכיתה שלי לקח לי איזה שיעור אחד את היומן והתחיל לכתוב לי את המספר של הימים שנשארו עד סוף הלימודים אז אני יכולה לדעת עכשיו...
(והוא גם קישקש לי עוד כל מיני דברים ביומן..
)

משתתפת בצערך..../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

בתור אחת שמכיתה ז' בערך, כשהמחוננים באמת התחילו היות מתקדמים בחומר, קורעת את ה*חת כל השנה, כבר שנתיים.....
אבל מה אני אגיד לך - קודם כל, עוד שלוש שנים זה נגמר...
יפיייי
וזה גם משתלם. כי כל המוגבר שאנחנו לומדים והכל, בסוף אנחנו נסיים ללמוד את החומר מוקדם יותר, כי כולם עושים את אותה בגרות, אנחנו פשוט נסיים קודם...... אז זה גם טוב. חוצמזה איך אפשר לוותר - כל מחצית יש מצטיינים, והמנהל הטיפש שלנו נואם לנו שאנחנו דור העתיד, ואנחנו נהייה ה"טופ" של המדינה.. כן בטח.......
חח סליחה. ברחתי לרגע מהמבחן באלגברה.......
wish me luck

ThisIsJustME

New member
תראי

בשבילי ביה"ס זה בכלל לא סבל, ואני לא סופרת את הימים עד שהוא יגמר כי בסה"כ חוץ מזה שצריך לקום מוקדם וללמוד דברים שחלק מהם את לא אוהבת [*אהמ* חנ"ג עם המורה הדבה שלנו שנראה לי לא עשתה ספורט כבר איזה 10 שנים... כי רק בשיעורי חנ"ג בביה"ס אני לא נהנת..ככה אני עושה ספורט בבית וכו'.. וגם ספרות זה מקצוע שהורס את הדמיון! ובסה"כ זהו חח
] בסה"כ זה כייף, מכירים מלא אנשים, פוגשים חברים בסה"כ ביה"ס זה סבבה אבל פשוט יש לנו מה זה עומס עכשיו בלימודים וגם כשיתחיל החופש הגדול עדיין יש לי בגרות בלשון שתקעו לנו אותה ביולי! איזה מעצבנים משרד החינוך... טוב ואני חוזרת לי להתכונן למבחן [הדיי גדול
] שייש לי ביום חמישי בהיסטוריה

little bry

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תמונה קורעתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא נראה כאילו תקפו אותו באמצע ארוחת צהריים חחחחח

little bry

New member
חחחחחחחחחחח תמונות קורעותתתת

התמונה השניה נראית כאילו דרכו לו על הרגל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחהההההה../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

תקפו אותו באמצע ארוחת צהריים...........
מצחיקקקקק

אל תבכי ילדונת ותקראי את זה:

ביום שני היה לנו טקס הכתרה ל"רבנית פורים" (אני בביה"ס דתי) והיא קובעת את החוקים החוקים הם: 1.מותר לאכול בשיעור מה שרוצים 2.ההפסקה תאורך ב-5 דקות (25 דקות) 3.מותר לתלמידה לאחר ב-5 דקות (30 דקות) 4.אם המורה מאחרת ב-5 דקות השיעור מתבטל 5.לכל כיתה יש זכות לקבל שיעור שמש (אין לי מושג מה זה) 6.ביום שלישי::חט"ב לבוא עם דובי ונעלי בית חט"ע לבוא עם חולצות אדומות וקוקיות 7.אין ש.ב מבחנים או בחנים 8.ביום רביעי המורה צריכה להביא לכיתה עוגה שהיא בישלה בעצמה (לא קנויה) 9.ביום רביעי הרב והסגנית יחלקו מסטיקים לכל הביה"ס 10.הכניסה לחדר מורים לשמיניסטיות בלבד (כיתה י"ב)-חוצפניות וגם מחר יש לנו סעודה והמורות משרטות אותנו אז היום המורות שירתו אותנו -שיגענו להם ת'שכל (טוב זה מה שאנחנו עושות כל יום)

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

איזה תמונה מדהייייייייייייייימה!! תודה תודה תודה!! אני חולה על התמונות מהסדרה הזאת וזאת תמונה מדהימה! וענקית!!!
ושוב

למעלה