שאלה דחופה!!!!!!!

שאלה דחופה!!!!!!!../images/Emo53.gif

אורלנדו בלום משחק את פאריס בטרויה אתם יודעים עם פאריס טוב או רע כלומר פאריס{אורלנדו בלום} ימות בסוף {חס וחילה} או יפסיד או שהוא לא מהטובים פליז תענו!! לי דחוף

OByael

New member
לאא!../images/Emo42.gif

מי הבמאי של הסרט הזה, אני רוצחת אותו אם אורלנדינו מת!!! אהההההההההההההה גרר נקמה

love angle

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

איזו מסטיקונית!! זה לא הבמאי.. זה לפי המיתולוגיה..

karin byrne

New member
חחחחחחחח........

מתוקה, טענות ובקשות יש להפנות ליוונים....זאת אומרת למיתולוגיה היוונית...אבל בעצם היוונים של פעם כבר לא חיים אז אין למי לפנות בטענות....חחחחחחחח.....תצטרכי לקבל את זה שאורלנדו ימות....אין מה לעשות שפאריס מת בסיפור....והאמת שזה גם שינוי מרענן....אורלנדו לא יכול תמיד לשחק את האיש הטוב בסרט או את זה שנשאר בחיים....אין מה לעשות...

love angle

New member
צודקת!../images/Emo95.gif

אין טוב כבעל ניסיון.. וכדי להיות שחקן עם נסיון צריך לשחק כל פעם סוג שונה של דמות..(למשל ג'וני שחק פעם הומו אם אני לא טועה..
)

karin byrne

New member
נכון!

הכוונה היא ששחקן טוב יכול להיכנס לכל דמות לא משנה אם היא רעה או טובה או מתה בסוף או וואטבר...וככל שהדמויות שאורלי ישחק יהיו יותר מגוונות כך יהיה יותר מעניין לפי דעתי...

ThisIsJustME

New member
../images/Emo32.gifאוף אנשייים

המורים האלה קורעים לי תחיים יש מלא שיעורים בלי סוףףףףףף אין זמן לכלוםםםםםםם

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

זה לא גנדלף - זה סארומן
אני שונאת את סארומן
חוצפה כזו...... הוא מתחזה לגנדלף

karin byrne

New member
אויייי מסכנונה......

קבלי חיבוק
....אל תדאגי יהיה לשיעורים האלה סוף מתישהו...וקבלי תמונה של אורלנדו....מקווה שיעודד אותך

love angle

New member
אל תדאגי..../images/Emo95.gif

לפי הספירה שלי, והיא לא כל כל נכונה, יש רק עוד 120 ימים, אפילו קצת פחות עד לחופש הגדול!

למעלה