שאלה דחופה

אלעד 13

New member
שאלה דחופה../images/Emo53.gif

פעם חברים שלי אמרו לי שמשחקים של ps1לא יכולים לפעול בps2, ופעם אמרו לי שמשחקים של ps1 לא יכולים לפעול בps2 אגב,זה נכון שמשחקים של ps2 לא יכולים בps2? ב
מראש אלעד
 

אלעד 13

New member
ועוד משהו...

מישהו מוכן להסביר לי על ps כי אני שומע המון דברים כמו צ´יפים ומשיח ולא יודע מה עוד יש ותסבירו את זה לעומק! תודה, אלעד
 
אני לא ממש מבין

אבל אני יגיד לך מה שאני יודע. הפלייסטיישן שאתה קונה בארץ יכול להפעיל רק PAL ובארה"ב יש שיטה שונה אז ברגע שאתה מתקין את הצ´יפ אז אתה יכול לשחק עם משחקים תוצרת ארה"ב ולשחק עם משחקים צרובים. מקווה שעזרתי.
 

TheFly

New member
תאימות אחורה!

כמו שאופיס 2000 מזהה קבצי וורד אקסל וכו´ שנוצרו בגרסאות קודמות כמו אופיס 97 ואף ישנות יותר , כך ניתן לשחק משחקים של PS1 במכשיר PS2 אך לא להיפך :). בנושא הצ´יפים ל-PS2 כמעט כל דף שתלך אחורה בפורום תמצא שרשראות ארוכות בנושא הנ"ל וכאן (אם אתה קורא אנגלית) תוכל למצוא טבלת השוואה בין הצ´יפים הנפוצים. כמו כן אם תשתמש בחיפוש המתקדם ותקליד את המילה צ´יפים זה הדף שתקבל.אז אל תתעצל דפדף אחורה .
 
למעלה