שאלה דחופה

שאלה דחופה../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif

שלום לכל הבנות!!!!!!!!! למי שלא זוכר/ת אני מטופלת אצל ד"ר יגודה. החודש ניסינו פעם ראשונה איקאקלומין. היום יש 5 ימים איחור. לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית- יצאו שני קווים. אני נורא מפחדת כי בטופס של הבדיקה רשום שהתןצאות יכולות להיות לא מדוייקות במידה ונוטלים כל מיני הורמונים האם איקאקלומין נחשב? אשמח מאוד לתשובות מהירות אני בלחץ נורא!!!!!!! כמובן שאני הולכת בהקדם לעשות בדיקות דם

מזל טוב, מאיה,

נראה לי שאת בהריון! הכוונה להורמונים היא לכוריגון, שמשבש את התשובה. איקקלומין לא נחשב!!! שיהיה הריון קל וארוך ובסופו תינוק עגלגל וריחני כמו

שושי @:-)

New member
אם לא לקחת כוריגון אז אפשר לומר...

מזל טוב!!!! שימשיכו בשורות כאלה מפה ואילך לכולנו שושי

אפרת**

New member
איקקלומין לא

לעומת זאת כוריגון כן. השאלה מתי קיבלת את הכוריגון האחרון. אם עברו מאז 12-13 ימים אז עקרונית הוא כבר לא נמצא בגוף. ואפשר לצרוח משמחה!!! המון הצלחה אפרת

אם לא לקחת כוריגון - מזל טוב

כדורגל משחקים 90 דקות, הטבלה לא משקרת, ואם זה חיובי (ואין כוריגון בעסק או שעברו למעלה מ-12 יום מאז שקיבלת אותו) - זה חיובי. שיהיה במזל!

בהקשר של ה-12 יום...

מכיוון שקיבלתי כוריגון, מתי בעצם אני יודעת שיש איחור? אחרי 12 יום? מתי כדאי לבדוק כדי שהבדיקה הביתית תהיה אמינה?

מומלץ ליתר ביטחון לבדוק 13 או

14 יום אחרי כוריגון כדי להיות בטוחים שהחומר התנדף מהגוף והתשובה החיובית (אם ישנה) בערכה הביתית או בבדיקת הדם אכן אותנטית.

אולי השנה החדשה תביא איתה גם תקווה

מכיון שקיבלתי את הזריקה ב 14 לחודש, אולי השנה החדשה תביא איתה גם תקווה חדשה
ד.א. התקשרתי לקופ"ח, ואפשר לעבור רופא רק אחרי 3 חודשים מהביקור האחרון. מה עושים?

שמולה

New member
תלוי...

אם את במכבי ויש לך סבלות לעשות "רעש" - את יכולה להגיד שהרופא לא בסדר (אם זה נכון) ויש סיכוי שאם תפלי על אזניים קשובות - זה יעזור.
אין לי שמץ איך המדיניות בקופות אחרות. ANYWAY,

oc101

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחרי יום שלם על המחשב בקריאה על האנדו המחורבן שנדבק אלי ... טוב לשמוע קצת שמחה
למרות שהשמחה שלך , מותר לגנוב קצת אבק כוכבים ? פשוט עשית לי טוב ומילית אותי בתקווה שלך הצעירה בבשלניות

מיכל ק-ש

New member
נשמע ש"זה זה"!

וכנראה שכבר אפשר לומר מזל טוב, אבל אני אתאפק עוד קצת. עדכני אותנו לגבי תוצאות בדיקת הדם ושיהיה המון בהצלחה.

נוג

New member
שולחת לך../images/Emo49.gif אבל לכי על בדיקת דם

אני חושבת שמגיע לך מ ז ל - ט וב על הפסים אבל לכי לעשות בדיקת דם היא הכי אמינה ואז אוסיף עוד איחולים ברכות ורינונים. נוג

למעלה