שאלה דחופה

זואילי

New member
וואי ניק

מצד אחד משמח לשמוע שהבדיקה תקינה. אבל מצד שני - את סובלת ולא מוצאים מדוע. לא יודעת מה להגיד לך. הביופסיה שלקחו מהניתוח חזרה? מחבקת אותך חיבוקים גדולים ומקווה שירדת על קערת חסה כמו שאת אוהבת....כפיצוי...

הביופסיה חזרה מזמן...... תקינה

זה היה נוזל "סתם", יכול להיות בגלל דלקת שהיתה, יכול להיות שלא, בכל מקרה לקחו דגימה והיתה תקינה אבל ברור שירדתי על קערת חסה
(עם רוטב בצד הפעם, הציפו לי אותו פעם שעברה
) ויפה שזכרת! אחר כך התפתלתי מכאבים, אבל כבר לא איכפת לי... וסתם בשביל הצחוק (והטימטום שלי
) כשהתעוררתי היתה לי הרגשה שנרדמתי בדיוק 3 דקות, לא היו כאבים, והייתי בטוחה שהם ראו שההכנה לא היתה טובה ופשוט העיפו אותי להתאוששות בלי לבדוק אותי
אחר כך קיבלנו את הטופס שיחרור והיה רשום עליו "הכנה טובה", מה היו כותבים אם היו בודקים אותי בפעם הקודמת שלא היה מרדים? "הכנה מצויינת"?
אני ממש לא הרגשתי היום מוכנה! אהה, והאחות כבר מכירה אותי, אפילו ת"ז לא ביקשה
נשאר רק להוציא לי תעודת "החולה המתמיד".... נהדר!

זואילי

New member
חחח. ממש הערה לתעודה בבית ספר ../images/Emo6.gif

ניקולאס, נורא עצוב שאת סובלת ולא יודעים למה. עולים לי בראש כמה ניקים כאלה, בטרפת של בירורים שונים ומשונים. מקווה שתמצאי את המנוחה והנחלה.

כן, ובסוף השנה אני "עולה כיתה" ../images/Emo12.gif

שבוע הבא יש לי תור בפוריות, מעניין מה יגידו על הבדיקה התקינה (חסר להם שיגידו לי שעד שלא מבררים לא מטפלים!!) התעוררתי לפני חצי שעה מ"בדיקת צופרים" לא אמרו כלום, לא הודיעו, ואני התעוררתי בבהלה, חשבתי שיש מלחמה
התחלה מדהימה לבוקר....

vizsla3

New member
היי ניק, לא ממש עוקבת אחרי כל ההודעות, אבל...

הכאבים שלך בבטן? בדקת אם יש לך את חידק הליקובקטר, אני לא יודעת אם בקולונסקופיה בודקים זאת. אני יודעת שאת הבדיקה לחיידק עושים באמצעות נשיפה. אם ישנו החיידק הזה, הוא יכול לעשות בלאגן לא נעים בכלל. והטיפול בו בעזרת אנטיביוטיקה ותזונה מתאימה ממליצה לך לחשוב על הכיוון, אם עדיין לא בדקת

../images/Emo12.gif מי עושה את הבדיקה הזאת?

בקולונו' לא נלקחה שום דגימה, אז אני משערת שלא חיפשו חיידקים

קראתי על זה עכשיו באתר של קופ"ח

הבדיקה נעשת בנשיפה או בגסטרוסקופיה (כנראה לכן "יודעים" שהבדיקה נעשת בנשיפה, כי זה הרבה יותר פשוט מללכת לגסטרו' ולקחת דגימה) עשיתי גסטרו' לפני שנה והדגימות שנלקחו חזרו תקינות, קצת קשה לי להאמין שמשהו השתנה בשנה הזאת (רציתי לכתוב לך שעברתי את הגסטרו' לפני שנתיים, מדהים אותי כמה הרבה "הספקתי" לעבור בשנה הזאת כדי לחשוב כאילו זה היה שנתיים...)

שווה לך לבקש את

הפילורי, אני עובדת בחברת תרופות שמשווקת את הבדיקה הזאת לקופות החולים, זוהי בדיקה פשוטה בנשיפה, עשיתי אותה בעבודה ולהרבה אנשים מהעבודה שלי היא יצאה חיובית והטיפול בזה הוא קל-בעזרת אנטיביוטיקה.. תבקשי מרופאת המשפחה לעשות..

מעיין153

New member
בהחלט שווה לבדוק

לי גילו את ההליקובקטר, ולקחתי אנטיביוקטיקה במהלך שבוע היה לי כאבי בטן, ותמיד היה לי בחילות

טל249

New member
שאלה קצת מוזרה.. תרגישי חופשי לענות לי במסר..

מה את עושה בדר"כ (מקצוע וכו') ? אני הייתי מטופלת בשיטה שנקראת IPEC. ההתמחות שלה הוא טיפול ברגישויות, והייתי מאוד מרוצה. אני שואלת לגבי המקצוע שלך כי אני יכולה לנסות למצוא לך מטפלת שתסכים לעשות עיסקת בארטר ואז זה יהיה פחות קשה בעניין ה
. מה דעתך?

למעלה