שאלה דחופה

שאלה דחופה ../images/Emo206.gif

מחר יש לי קולונוסקופיה ובדף ההוראות רשום שמותר רק נוזלים צלולים כמו: תה, ספרייט, קולה, מיצים ומים וקצת אחר כך יש עוד פעם פירוט של הנוזלים- מים, סודה, תה, קפה ללא חלב, תה צמחים, תה פירות, מרק צח מרק צח? מה זה? אני יכולה לשים חתיכת עוף במים ולשתות את המים האלו? (סליחה על הגועל...) אפשר תבלינים או שאסור? אני חייבת תשובה מהר, יש לי בחילות רק מלהסתכל על מים, עברה שעה מהמרוקן הראשון וכלום לא יצא (ותאמינו לי אני רחוקה מלהיות מרוקנת), וחייבת לשתות 2 ליטר נוזלים חוץ מתה רגיל אין לי בבית משהו מהרשימה הזאת, ולא בתכנון שלי לשתות 2 ליטר תה ועוד 2 אחרי המרוקן השני

תודה! קודם שיעבור...

אחר כך מהר ובקלות ותקין... מה כבר ביקשתי אחרי 2 דחיות שאחת היתה אחרי הכנה... משום מה אני מרגישה כאילו משהו בהכנה לא טוב, זה לא כמו פעם שעברה...

פז08

New member
יקירתי, בהצלחה!!!!../images/Emo57.gif

שיעבור מחר, כמו שצריך, עם מרדים והכי חשוב - בשלום!! מאחלת בשבילך שימצאו כבר מה כל כך מציק לך, ומאחלת לך שזה יהיה דבר פעוט ובר טיפול פשוט ומהיר!! תעדכני אותנו איך היה....

מירית117

New member
בהצלחה!

את יכולה לשים מה שאת רוצה במרק כולל תבלינים אבל תשתי רק את הנוזל. את תעברי את זה , את הרי גדולה מהחיים|סלינק|

תודה בנות! וסליחה על חוסר אייקונים אני בפון..

תדמיינו שיש שם חיבוק עם המרק הסתדרתי, זרקתי כמה עצמות, מלח, אבקת מרק, סיננתי ושתיתי (פה יש אייקון ירוק) שתיתי קצת תה, קצת קולה, את המרוקן השני כמובן, זוועה בבטן אל תנסו לשתות פיקולקס עם קולה!! שני דברים שתוססים בבטן, לא הרגשה נעימה בכלל!! השעה כבר 11 ואחרי ואני מרגישה כל כך לא מרוקנת ואין לי מה לעשות עם זה! פעם קודמת הייתי רצה לשירותים כל 3 דקות בערך, בשעה כזאת כבר הייתי עייפה מריצות ובטן דבוקה לגב, לא יודעת למה עכשיו זה אחרת... אני דיי עוצרת את עצמי מלקחת לבולק, יש לי כאבים מוזרים בצד ימין מאתמול בערב (לא קשור לרחם, ממש בצד ליד העצם שבולטת) רק חסר לי שידחו את הבדיקה בגלל שאני לא מספיק מרוקנת!! אני יעדכן מחר אחרי הבדיקה, שרק תעבור כבר!!

איך הרגלי ההאכילה שלך?

אולי את צריכה שילוב של תזונאית , אולי החלפת תזונה תקל את הכאב..

ואללה אין לי מושג...

מצד אחד אני לא אוכלת הרבה שטויות, מה שאני כבר כן אוכלת זה בריא מצד שני...... עד שאני אוכלת....... יש לי בעיה קשה באוכל, יש דברים שאני מרגישה שלא טובים לי ומשתדלת להמנע, יש דברים שאני אלרגית אליהם (חלק אכלתי וחטפתי אלרגיה, וחלק זה פשוט בהרגשה שלי שגורמים לי לא נוח) ויש דברים שאני לא אוהבת לא נשאר לי הרבה מה לאכול....... ומתזונאית יש לי קצת טראומה אחרי שהלכתי לאחת שקבעה לי תפריט דיאטטי (!!) ובפגישה שאחרי היא התפלאה איך ירדתי במשקל (אני שק עצמות, דיאטות הרזיה... בואי נגיד ש..... לא בדיוק מתאימות לי) לאט לאט אני מגלה עוד דברים שאני מרגישה שלא מתאימים לי (המקרה הקלאסי? גרנולה... ואני כבר לא מדברת על רימונים, קיווי, ואפילו תירס...) בקצב זה בקרוב מאד לא ישאר לי מה לאכול

זהבה240

New member
תזונאית

אני מטופלת אצל דיאטנית שמומחית מספר 1 בארץ (ולדעתי גם מהטובות בעולם באלרגיות וברגישויות למזון. יש לה גם דוקטורט בביו כימיה ומדעי התזונה והיא גם מלמדת באוניברסיטה. מאוד מאוד ממליצה שתפני אליה, אני מאוד מעריכה וסומכת עליה. מה שהיא לא יודעת או לא בטוחה היא אומרת. שמה אילנה דריאל טלפון: 0546678258 בהצלחה זהבה

זהבה240

New member
תוספת להודעה הקודמת

שכחתי בעצם לכתוב, שגם רגישויות למזון עושות כאבי בטן איומים וכל מיני תופעות נוספות. אני סבלתי מאוד עד שהגעתי למידע הנכון. ואם את גם כותבת שאת יודעת שאת אלרגית למאכלים מסוימים, אז בהחלט יכול להיות שאת לא מודעת לכל הרגישויות שיש לך למזון וכדאי לבדוק. לא לכל האנדו' אחראי, ורגישות למזון לא מוצאים בבדיקות, אלא רק בדרך של ניסוי, רצוי על ידי תזונאית שמתמחה בזה. זהבה

זהבה240

New member
תזונאית

היא עובדת עם אחת מקופות החולים, אבל אני כמעט בטוחה שלא עם הכללית. בכל אופן היא לוקחת , לדעתי, מעט מאוד. אולי שווה לך לדבר אתה בטלפון לפחות ולברר. זהבה

למעלה