שאלה דחופה מאוד!!

• פותח הנושא 1661
  • פורסם בתאריך

1661

New member
שאלה דחופה מאוד!!

אני בקבע מספר ימים בודדים, עכשיו אני עכשיו ב ג' על זה שניפגעתי בזמן ששלחו אותו לסייע ליחידה אחרת, עכשיו שאני שוכב בבית מת מכאבים מתקשר אלי המפקד שלי ואומר לי לחזור מייד ליחידה ביגלל שהיחידה שלנו אולי קופצת, אני בתגובה סירבתי לחזור ביגלל שאני ב ג' ואני מת מכאבים, התגובה שלו היתה שאם אני לא חוזר אז לא לחזור בכלל, ושהוא הולך להדיח אותי, מה עושים במצב כזה? מה עכשיו ברגע שיגמרו לי ה ג' מה לעשות לחזור ליחידה או להישאר בבית? ביגלל שהמפקד שלי אמר לי לא לחזור? עכשיו ממתי ניכנס ההדחה שלי לתוקף? אני לא אמור לעבור ראיון או משהו? בתודה מראש.

deathcaster

New member
תגובה

אם אתה בגימלים ורשום לך במפורש " ימי מנוחה בבית", המפקד שלך יכול לעלות למשפט על פקודה בלתי חוקית בעליל בכך שהוא פוקד עליך להתייצב ביחידה בימי מחלה. הוא לחוץ אז הוא עושה שרירים ומאיים איומים נבובים, היחיד שידיחו אותו זה אותו על חריגה מסמכות, לא אותך, הרי אתה למעשה ממלא את פקודות הרופא ופקודות הצבא, הוא לא. מה עושים ? מרגיעים אותו, ואם הוא לא נרגע, אומרים למפקד שלו שירגיע אותו. תהליך הדחה זה לא מהיום למחר, הרי לא עברת על שום פקודה אז אין סיבה להדיח אותך. שייגמרו לך הג' , תחזור ליחידה, עכשיו בצבא צריכים כל זוג ידיים פנויות, בתנאי שהן בריאות וכשירות
תרגיש טוב.

NEO83

New member
הוא יכול להגיד

לדוקטור של היחידה להפוך את זה לגימלים בתוך היחידה, אני מכיר את זה אצל הסדירים אני לא יודע איך זה עובד עם אנשי קבע...

deathcaster

New member
תגובה

גם אנשי קבע הם סדירים, אתה מתכוון לחיילי חובה. והוא לא יכול להגיד לרופא לעשות את זה ,גם לא לחיילי חובה, הוא יכול לבקש מהרופא, אבל הרופא אינו חייב להסכים.

1661

New member
הג' לא מרופא יחידה.

ה ג' הוא מבית חולים (מיון) שהופנתי לשם ע"י החר"פ ביגלל שלא היה רופא יחידה היחידה הפנתה אותי לחר"פ וכאשר רופאה ראתה אותי היא הפנתה אותי למיון

למעלה