שאלה דחופה מאוד

ככ נהנית לקרוא את דבריכם ורק שואלת

את עצמי.... תגידו לי מה עובר עליכם????? אשה מחפשת תשובה - נמצאת בבלבול ואתם חובטים בה על שקר בזדון של מישהו אחר פשפשו אצלכם טוב טוב לפני שאתם חורצים דינה כך לא ככה כולנו יכולים להיות במקום הזה...

היחידה רחל

אשה הבריאה בנפשה ושיש לה את היכולת להבחין בין טוב לרע, יכולה לדעת אם בן זוגה נשוי או לא, תוך חודש!!!!! לא אחרי 6 שנים לבוא ולהגיד, וואי, לא ידעתיייייייייי תסכימי איתי, שב-6 שנים צריך לעלות חשד או שניים, וצריך לבדוק??? כל הענין פה, זה שעכשיו היא מחפשת לתבוע אותו, לשלוק לו את הביצים, לדעתי הוא הקורבן כאן ולא היא. (זה שהוא לא סיפר לה שהוא נשוי, הוא מנייאק בפני עצמו, אבל היא זאת שצריכה לבדוק את זה מלכתחילה)

ב ו ע ו ת

New member
היתה כבר פסיקה תקדימית

בה נתבעו מגבר מאות אלפי שקלים על אחיזת עיניים. לא מבינה מה כולם קופצים עלייך. אם יש לך הוכחות שהוא רימה אותך ויש לך את הכוחות להכנס איתו למאבק משפטי - לכי על זה, רק קחי עורך/ת דין טוב/ה ורעב/ה. שיהיה בהצלחה. נעמה

קופצים עליה מתוך סלחנות לכאורה

סלחנות מהסוג שאנחנו נמליץ לאחרים מתוך "נאורות" אך בחיים לא תעמוד במבחן המציאות האישי שלנו. כן.. ללא ספק הוא מנייק!

חדשה כאן../images/Emo68.gifאבל חייבת להגיב

לא מסתדר לי מה שאת מספרת,מצד אחד את אומרת שהיית איתו שש שנים למטרה של "כייף ובילויים" כי לא היה לו מקום "במשפחה הקטנה שלך". מצד שני את רוצה להתחתן איתו ברגע שאת יודעת שאת בהריון מבלי להתייץ איתו,מה קרה בין זה שלא רצית אותו במהלך שש שנים "במשפחה הקטנה שלך" לבין שגילית שאת בהריון ואת באופן פתאומי כן רוצה אותו במשפחה הקטנה שלך ואפילו רוצה להתחתן. לדעתי האישית גם אם אני לא רוצה מישהו "במשפחה הקטנה שלי" עדיין בתור אמא שזה דבר מאוד אחראי ובתור אישה לא ימנע ממני לרצות לדעת קצת יותר מסקס על הצד השני שנמצא בקרבתי ואיתי גם אם זה למטרת סקס וכייף. מאחלת לך הצלחה בהמשך ומקווה שתלמדי לקח מזה להבא.

Netta79

New member
../images/Emo24.gif

אני לא מקנאה בך מה שאת עוברת הוא קשה מאוד ... 6 שנים הולכת שולל אחר גבר נשוי שקרן , בוגד ,מניפולטיבי כמו שאת לא ידעת שהוא נשוי , כך אישתו לא יודעת שהוא בוגדני חבר'ה , קורה שאישה לא יודעת שבוגדים בה (כמו שגבר יכול לא לדעת שאישתו בוגדת בו) את תמימה ונפגעת עד מאוד אני לא חושבת שאת צריכה לתבוע אותו , מה זה יתן לך ? אבל אני מאחלת לך אהבה אמיתית ורק אושר בחייך לפחות הוא לא הכיר את ילדייך , כך שהם לא נפגעו ולא התאכזבו ממנו איחסססס אנשים שקרנים ובוגדנים מגעילים אותי לא הייתי רוצה לגדל את צאצאו ... ולא שיהיה לי איזה שהוא קשר אליו תתרחקי ממנו המשיכי בחייך
~נטע

dlita1

New member
תגובה מ- DLITA1

לכל "הנשמות הטובות" שענו לי - קודם כל תודה שרוצים להטביע אותי. שנית לא גנבתי שוב זרע השתמשנו בשיטת הימים הבטוחים היות ולא מצאתי אמצעי מניעה שיתאים לי כי ניסינו הכל. ההריון לא היה במקום לא היה מתוכנן לא היה רצוי. שנית הגבר לא עלה אלי הביתה מתוך בחירה שלי היות ובסיבוב הראשון השתלטו לי על החיים והיה לי קשה להוציא את הבעל שלי מהחיים שלי. היום אני אדון לעצמי. פיתחנו מערכת יחסים עם רגשות. אך היו קווים אדומים שאנחנו חושבים על עתיד משותף (בהסכמה כמובן) אך כרגע לא. בגלל שילדי קטנים ועברו מסכת גירושין לא קלה בכלל. אנחנו ילדי ואני בטיפול משפחתי כדי לצאת מטראומות הגירושין. לא רציתי לוותר לחלוטין על זוגיות ועל ניקוי הראש ויצאתי עם הגבר הנוכחי וכמו שאמרתי לא היה לי דרך לדעת שהוא זמין היות והוא היה זמין לי בכל שעה משעות היום ולא היה מתחמק משום פגישה. פיתחנו מערכת יחסים של רגשות ואיכפתיות אך היה קו אדום ילדי מחוץ לתחום לפחות כרגע. לא היה לי דרך לדעת שהוא נשוי והאמת לא עניין אותי איך ביתו נראה לא יודעת למה זה פשוט היה כך. אבל אני חוזרת ואומרתכן חשבנו על להזדקן ביחד. כן חשבנו על בניית קן. כן שיתפנו אחד את השני (כך לפחות חשבתי) בחיים. אולי טעיתי בזה שמידי פעם לא נכנסנו אחד לבית של השני. אך כאן כל החטא שלי. מעבר לזה אני לא חושבת שחטאתי אני לא חושבת שפגעתי באשתו וילדיו כפי שנכתב היות ולא ידעתי. לא היה מה לשתף אותו לפני כניסה להריון שוב, כי ההריון לא היה מתוכנן. לא רוצה תינוק ובטח שלא לבד. אם הוא לא היה נשוי הייתי אולי רק אולי חושבת אחרת. אם כך למה לשפוט למה צריכים לתבוע אותי. וכן מה רע לתבוע גבר שקרן שמוציא שם רע לכל הגברים וחושב שאנחנו כלי בידיו? מה רע לפגוע לו בכיס? במקום הכי כואב (חוץ מהביצים כמובן) היחסים בינינו לא התבססו רק על מיניות. אלא הרבה מעבר לזה.

למעלה