שאלה דחופה מאוד!

שאלה דחופה מאוד!

אנשים, ערב טוב! אני רוצה להזמין הערב מכשיר dvd שתומך בdivx רציתי לשאול אם נגן dvd שקורא divx קורא גם סרטי avi בקידוד xvid כפ שהם בלי צורך בהמרה? זה דחוף לי מאוד ואשמח לקבל תשובה בהקדם!

Ncoder

New member
התשובה היא כן ולא ...

יש אפשרות לקודד Xvid עם הגדרות שונות, חלק מההגדרות לא נתמכות ע"י נגני ה-DVD-DIVX . רוב הנגנים יתמכו גם ב-Divx וגם ב-Xvid אך אנחנו צריכים לדעת על איזה DVD אתה מדבר בדיוק? בגדול המכשירים של Pioneer בדגמים 470 ו-575 הם בעלי התאימות הגבוהה ביותר בשוק עבור Xvid, זה לא אומר שתצליח לנגן כל Xvid שקיים כמו שצריך אבל תצליח לנגן חלק מהקבצים שאי אפשר לקרוא בנגנים אחרים. אם יש לך שאלות יותר ספיציפיות תשאל וננסה לעזור, אתה לא חייב למהר אם אתה לא צריך, מבצעים ומכרזים תמיד יהיו
.

קודם כל תוודה!

על תגובתך המהירה! שנית, המכשיר הוא dvd מבית tensai מדגם te-div800 הקורא גם mpeg4 מה דעתך? במה הוא כן/לא תומך?

Ncoder

New member
כמו הרבה מכשירים אחרים ...

אין לו תמיכה מלאה ב-Xvid, תומך טוב רק ב-Divx . תחפש תגובות קודמות שלי בפורום על DVD של פיוניר ותבין מה ההבדל בינו לבין מכשירים אחרים .

סליחה על הבורות אך..

יש לי עוד מספר שאלות ואשמח אם תוכל לענות לי עליהן: 1. מה ההבדל בין divx ו-xvid 2. מה זאת אומרת "אין לות תמיכה מלאה בxvid"? באלו פורמטים של xvid הוא תומך? 3. האם במכשיר שציינתי ישנה אפשרות לקרוא סרטים עם כתוביות ללא הטמעתן בסרט {שקובץ הכתוביות מופרד מקובץ הסרט} ובמידה וכן, איך עושים זאת? אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי! ושוב,סליחה על הבורות אך זה ממש לא התחום שלי

התייחסות

DIVX פורמט כיווץ מסוים, מסחרי, פטנט רשום, כל היצרנים שמשתמשים בו משלמים תגמולים ליצרן XVID פורמט כיווץ אחר, אין רישום, שימוש חופשי לכל אחד מהפורמטים יש הרבה תת-פורמטים שהתפתחו עם הזמן (כמו כל תוכנה עם גירסאות שונות) כל מכשיר תומך בחלק מגירסאות ה DIVX וחלק מגירסאות ה XVID ככל שמכשיר טוב יותר הוא תומך ביותר, קוראים לזה רמת תאימות גבוהה פיוניר תומך ב 88 אחוז בערך מסוגי הקודקים הקיימים שזה נחשב מעולה ברמה טובה גם המכשירים מתוצרת קיס וקסורו המכשירים הזולים, ביניהם גם זה שציינת, הם ברמת תאימות בינונית ומטה זאת אומרת שחלק יותר גדול מהסרטים המכשיר לא ינגן המכשירים הטובים מראים גם כיתוביות בקובץ נפרד וחלקם גם עברית פשוט צורבים את הקובץ של הכיתוביות עם אותו שם כמו לסרט זה באופן מאוד כללי

קודם כל בוקר טוב ותודה!

תוכל לומר לי {אם הינך יודע כמובן} אם אפשרית ה"קומבינה" עם הכתוביות שציינת גם במכשיר שעליו שאלתי? אגב, המכשיר כלל לא זול{יחסית} מחירו הרגיל בן 510 עד 550 ש"ח מצאתי אותו במציאה במכירה פובמית בסקאל וזכיתי בו ב320 ש"ח לכן שאלתי כאן לפני שהשתתפתי במכרז.

קודם כל מדובר במכשיר "ישראלי"

זאת אומרת שאיזה סוחר כאן הזמין את ה"מותג" הזה שהיצרן ישים על המכשיר מכשיר מתוצרת סין, זול, ברמת תאימות נמוכה, שלא תמצא עליו כלום חוץ מהאתרים הישראליים (בגוגול בחו"ל אין מכשיר כזה) בתגובות המשתמשים שיש ב "זאפ" יש אחד שטוען שהמכשיר מבחינתו מעולה וקורא כיתוביות בעברית בפורמט SRT ושיש עדכון למכשיר שאפשר למצוא באתר ליונטורק להלן התגובה כלשונה: מכשיר פנאן.... בהצלחה קניתי.... רציתי להחזיר כי הסקאל האלה על הפנים הם הבטיחו לי שיש עידכון גירסא אבל עשו צחוק... אז דרך ליון נטוורק הסוסים עדכנתי גירסא ועכשיו הדי וי די סבבה לאללה קורא כתוביות בעברית , לפני הצריבה כל מה שצריך לעשות זה מקסימום המרה קטנה בין פורמט sub ל srt.... בקיצור מכשיר מצויין מציג הכל והכי חשוב כתוביות בעברית...

למעלה