שאלה דחופה מאוד

מצב
הנושא נעול.
שאלה דחופה מאוד

שאלה דחופה מאוד
בלי נדר אני טסה עוד יומיים לבודפשט. ברצוני לדעת מהו זמן טרי לזרע בלי להקפיא. .....תשובתכם דחופה לי תודה

עם זכור לי מימי ההזרעות אז..

שאלה דחופה מאוד
בלי נדר אני טסה עוד יומיים לבודפשט. ברצוני לדעת מהו זמן טרי לזרע בלי להקפיא. .....תשובתכם דחופה לי תודה
תוך ששעתיים חייבים לבצע הזרעה לאחר השבחת הזרע. אז אני מניח שזה הזמן הטרי של זרע. אם זאת, אורך חיים בממוצע של תא זרע בגוף האישה היינו 72 שעות. המון המון בהצלחה

היי מלח של פלפל אתה צודק בקשר

תוך ששעתיים חייבים לבצע הזרעה לאחר השבחת הזרע. אז אני מניח שזה הזמן הטרי של זרע. אם זאת, אורך חיים בממוצע של תא זרע בגוף האישה היינו 72 שעות. המון המון בהצלחה
היי מלח של פלפל אתה צודק בקשר
להזרעה כי אני עברתי גם את זה לפני טיפול IVF רק שלאחר ההזרעה צריך לפחות כמה דקות להשאר עדיין במיטה, לעומת החזרת עוברים אין צורך בכלל ואפשר מיד לקום מהמיטה אז שלכון תהיינה בהצלחה

ממשכה שאלתי

שאלה דחופה מאוד
ממשכה שאלתי
אני במסלול רומניה והרופא מסביר שאין צורך שבעלי יתלווה אלי ולי חשוב שהזרע יהיה טרי כי הבנתי שיש חשיבות שהזרע יהי טרי. אז איך ייתכן שהזרע ישאר טרי עד הגיעו לרומניה.. ההסבר מהרופא שהטיסה לוקחת כ שעתיים וחצי יש גם זמן הגעה למלון ואני בלחץ לדעת שבאמת הזרע לא יתקלקל. אני טסה ביום שני בעזרת השם.. בבקשה עזרו לי להבין אגב כמה זמן צריך להשתמש בנרות הוגינליות...סלחו לי על הכתיבה אני פשוט בלחץ של זמן...שומרת שבת. תודה ושבת שלום ממתינה

אדוינה

New member
שתהיה ../images/Emo160.gif הצלחה...

ממשכה שאלתי
אני במסלול רומניה והרופא מסביר שאין צורך שבעלי יתלווה אלי ולי חשוב שהזרע יהיה טרי כי הבנתי שיש חשיבות שהזרע יהי טרי. אז איך ייתכן שהזרע ישאר טרי עד הגיעו לרומניה.. ההסבר מהרופא שהטיסה לוקחת כ שעתיים וחצי יש גם זמן הגעה למלון ואני בלחץ לדעת שבאמת הזרע לא יתקלקל. אני טסה ביום שני בעזרת השם.. בבקשה עזרו לי להבין אגב כמה זמן צריך להשתמש בנרות הוגינליות...סלחו לי על הכתיבה אני פשוט בלחץ של זמן...שומרת שבת. תודה ושבת שלום ממתינה
שתהיה
הצלחה...
מחזיקה אצבעות כבר! לגבי הזרע ,לא ממש יכולה לעזור,אך סומכת על הרופא אם הוא אומר שזה אפשרי... מה שלא ברור לי זה הלוגיסטיקה של מתן הזרע בסמיכות לטיסה,איך מתאפשר בדיוק. לרוב כאשר נותן הזרע לא מצטרף לטיסה אז לוקחים אותו מוקפא. לגבי הנרות ,האם כוונתך לנרות אסטרוגן או פרוגסטרון? בכל אופן פרוגסטרון לוקחים עד שבוע 11-12 ולעיתים גם יותר. העיקר שיצליח!!

איזה מסלול רומניה...

ממשכה שאלתי
איזה מסלול רומניה...
של אסף הרופא או בני-ציון? אני לא רופא, אך לדעתי החשיבות לגבי טרי או מוקפא יותר מתיחחסת לעוברים מאשר לזרע. עובדה בסבב שלנו כל שבעת הביציות שלנו הופרו והתפתחו וזה היה מזרע קפוא. התוצאה כתובה שחתימה שלי
לוגיסטית אני לא ידוע כיצד תעשי את זה, מכוון שאת חייבת לשמור את הזרע באופן קבוע בטמפ' הגוף כדי שישרוד את הכל המסע הזה עד שיפגוש את הביצית. כפי שציינתי מקודם בימי ההזרע שלנו הייתי נותן זרע ומשתדלך שתוך חצי שעה יתחליו את תהליך ההשבחה ואחרי זה מירוץ למפראה כדי שיבצעו את ההזרעה כמה שיותר קרוב להשבחה ובמסגרת השעתיים. אפילו היו מוצאים רופא מפיגשות עם מטופלות אחרות מכיוון שזה היה בסדר עדיפות. איצתי הוא שלוש אפשריות: 1) תקפיאו זרע 2) שבעליך יצטרף 3) תסמכו על מה שהרופא שלכם אמר לכם לעשות. המון המון בהצלחה

לגבי הנרות..

ממשכה שאלתי
לגבי הנרות..
במידה ואת נקלטת להיריון
אז את הנרות תצטרכי לקחת עד שבוע 11 להיריון.

Pugili

New member
ובנוסף.....

לגבי הנרות..
במידה ואת נקלטת להיריון
אז את הנרות תצטרכי לקחת עד שבוע 11 להיריון.
ובנוסף.....
ובנוסף לזמן הטיסה שהוא כשעתיים וחצי , קחי בחשבון גם שאת צריכה להיות בשדה התעופה כשלוש שעות לפני.

5nela

New member
לגבי אורך חיי הזרע....

ובנוסף.....
ובנוסף לזמן הטיסה שהוא כשעתיים וחצי , קחי בחשבון גם שאת צריכה להיות בשדה התעופה כשלוש שעות לפני.
לגבי אורך חיי הזרע....
אמא אודליה שלום, ראשית נסיעה טובה ובהצלחה רבה. מדבריך לא ברור לי מה בדיוק המליץ לך הרופא המטפל?, ממה שאני יודעת לצורך שימוש בזרע ל IVF, יש צורך להגיע עם הזרע הטרי למעבדה בתוך שעה על מנת שיהיה אפשר לטפל בו. וזאת משום שלאחר חצי שעה כבר יש ירידה טבעית גם בזרע תקין, באחוז השורד. במידה ובעלך אינו מצטרף לנסיעה, האפשרות המומלצת, אם לא היחידה היא הקפאת הזרע, לדברי הרופא המטפל שלי, ויש בכך היגיון מסוים, הוא שאם הזרע שורד את ההפשרה זהו למעשה הזרע ה"חזק" שיהיה אפקטיבי לצורך ההפרייה. ובדרך כלל ממליצים לבעל לנסוע לפני ולתת את הזרע ושם להקפיא. בכל מקרה תבדקי עם הרופא שלך עם את יכולה לקחת את הזרע הטרי כמו שהוא ללא טיפול לכמה שעות? ושיסביר לך במה זה כרוך.

תודה לכלם..יש לי עוד שאלה

שאלה דחופה מאוד
לגבי עובי הרירית..לפני יומיים הרירית הייתה 10.5 האם זה מספיק או גבוהה על כל פנים לאחר שטופלתי פרוגילטון בכדורים הלבנים הרופא ביקש שאקח 2 פרוגינובה ביום ביום ומכיון שאני יומיים לפני טיסה ביקש שאתחיל עם הנרות אוטרוגסטון 3 ביום..זה לא מוגזם???????ענו לי בבקשה על עובי נכון של הרירית. המוןתודה לכם אתם מקסימים... תבורכו

מסלול רומניה עם רונאל

לגבי עובי הרירית..לפני יומיים הרירית הייתה 10.5 האם זה מספיק או גבוהה על כל פנים לאחר שטופלתי פרוגילטון בכדורים הלבנים הרופא ביקש שאקח 2 פרוגינובה ביום ביום ומכיון שאני יומיים לפני טיסה ביקש שאתחיל עם הנרות אוטרוגסטון 3 ביום..זה לא מוגזם???????ענו לי בבקשה על עובי נכון של הרירית. המוןתודה לכם אתם מקסימים... תבורכו
מסלול רומניה עם רונאל
משוועת לדבר עם יקרים שנסעו עם פרפ' רונאל לרומניה...אנא השאירו לי הודעה בטלמסר ואתקשר אליכם. תודה ושבוע טוב

tomy308

New member
בהצלחה

בהצלחה
עובי הרירית מצוינת, אני נסעתי לפני חודש והרירית שלי היתה גם 10.5 והרופא אמר שזה מצוין מאוד, וכן יומיים לפני הטיסה גם אני התחלתי לקחת את הנרות, אז זה בסדר אל תחששי ושיהיה לך בהצלחה ותחזרי עם בשורות טובות

המון תודה לך יקרה

בהצלחה
עובי הרירית מצוינת, אני נסעתי לפני חודש והרירית שלי היתה גם 10.5 והרופא אמר שזה מצוין מאוד, וכן יומיים לפני הטיסה גם אני התחלתי לקחת את הנרות, אז זה בסדר אל תחששי ושיהיה לך בהצלחה ותחזרי עם בשורות טובות
המון תודה לך יקרה

נגהנס

New member
נתון הרירית מצויין

נתון הרירית מצויין
וגם הפרוטוקול, נשמע מוכר וסביר(אם כי איני רופאה).את בהחלט יכולה לסמוך על הרופא שלך בעניין זה.בהצלחה רבה וחג שמח.

JCLV

New member
מידע על המסלול באסף הרופא

מידע על המסלול באסף הרופא
אמא אודליה , לא ראיתי הרבה תגובות לבקשתך על אסף הרופא . גם אני נמצאת אצל רונאל ואשמח לקבל כל פרט שיש לך בעניין הטיפול והתהליך . אם כבר נסעת לרומניה , אז בהצלחה ואני מחזיקה לך אצבעות . אם יש מישהי נוספת שיכולה לעזור , אז בבקשה . חג שמח לכל הפורום .

יש משהי שנוסעת מחר לרומניה?

שאלה דחופה מאוד
יש משהי שנוסעת מחר לרומניה?
אני נוסעת לבד בהמלצת הרופא חבל לצרף את בעלי אז אולי נוכל לסדר מונית ושהיה במלון ביחד..אני במסלול רומניה. ממתינה

מצב
הנושא נעול.
למעלה