שאלה דחופה לפשר enrolled student

explorer32

New member
שאלה דחופה לפשר enrolled student

אז התקבלתי למקום לתואר ראשון, ואני עכשיו בתהליך גיוס של כספים שלא מן האוניברסיטה. הולך לי לא רע, אבל אני מרגיש שאני יכול להשיג עוד כסף. האוניברסיטה בינתיים מפרגנת לי בזמן ונותנת לי גמישות עם מתן התשובה הסופית שלי באם אני אכן מגיע (ושולח את טופס ה ENROLL שלי לאוניבריסטה), או מוותר על הקבלה שלי.

כרגע נותר לי סכום גדול מדי בכדי שאני אוכל לממן את עצמי, אך אני מרגיש שאם היה לי יותר זמן הייתי יכול להצליח סכום גדול יותר של כסף שבעצם יאפשר לי לממן את עצמי בארהב.
הדילמה היא, כמו שרשמתי בכותרת, ברגע שאני שולח לאוניברסיטה את ה ENROLL FILE, על מה אני מתחייב? כי עלה הרעיון שאני בינתיים אגיד להם שאני מגיע, וכך "ארוויח" עוד זמן להשיג עוד כספים, כי בעצם התשלום הראשון מתבצע רק בסוף אוגוטס, לפני שהסמסטר מתחיל. אני צריך לשלם 500 דולר בתור מקדמה, שאת זה סביר להניח לא יחזירו לי אם אני לא אגיע ללמוד בסופו של דבר, אבל האם אני מתחייב לשלם שכל לימוד מלא לאותה שנה\סמסטר ברגע שאני שולח את הטופס המדובר? מה אתם מציעים לעשות?

אשמח לתשובה מהירה ומהימנה כי גם ככה הגעתי לגבול האדום אפילו של האוניברסיטה הנחמדה, ואני ממש לא רוצה לוותר על האופציה המטורפת הזאת..

תודה לכולם.

אור302

New member
אתה לא מתחייב לשום דבר

אתה יכול לסגת מן ההרשמה או הלימודים בכל נקודה ואיש לא יבוא אליך בטענות. ההסתייגות היחידה היא שלא יחזירו לך חלק מן הכספים ששילמת או את כולם. אם קיבלת מלגה במזומן, אתה תידרש להשיב את חלקה או את כולה, תלוי מתי פרשת. אתה יכול בשקט להירשם לשנה הבאה, זה לא מחייב אותך לכלום. אתה לא תהיה היחיד שאולי יפרוש ברגע האחרון. אל תדאג.

explorer32

New member
אז אם הבנתי נכון

את המקדמה שאני משלם יחד עם הטופס ENROLL, בסביבות ה500 דולר, אני לא אקבל חזרה. אבל אני אחוייב לשלם עוד כסף, לומר על מעונות, או other fees?

בנוגע למלגה, עד כמה שהבנתי מהם הם מקזזים את הסכום של המלגה מהסכום שאני צריך לשלם, ככה שאני לא באמת מקבל כסף לכיס.

כלומר, חוץ מעוגמת נפש מול האוניברסיטה (שבאמת הייתה מעל ומעבר עד עכשיו, אם זה ביחס, בניסיון לעזור וכו), אני לא מחויב כלום אליהם, לא כסף ולא מחויב להתחיל ללמוד לפחות סמסטר אחד או משהו בסגנון?

אור302

New member
זה פשוט מאוד:

מה ששילמת לא יוחזר במלואו אם בכלל, מה שלא שילמת, נשאר בכיס שלך. גם אין להם היכולת לגבות כספים אפילו אם הם רוצים אותם. מה יעשו? ישלחו לך הוצאה לפועל לישראל?

באוניברסיטה שלי

יש ב-academic calendar באתר גם פירוט מדויק עד מתי אפשר לבטל הרשמה, עד מתי אפשר לפרוש מקורסים וכמה כסף יוחזר בכל מקרה. תבדוק באתר של האוניברסיטה שלך אם יש משהו כזה.

GeJuFan

New member
אני לא חושבת שיש הרבה מה

לעשות, הדבר היחיד זה או לנסות ולראות אם יש לאוניברסיטה עוד מלגות שאולי תוכל להיות זכאי אליהם.
וכמובן: הלוואה מהבנק.

למעלה