שאלה דחופה לוטרינר!!!

dulilior

New member
שאלה דחופה לוטרינר!!!

יש לי כלב עם דמודקס הוא בטיפול אם איבומקטין כבר 21 ימים ואין שיפור או החמרה של המצב נאמר לי שהטיפול אורך כ-40 ימים האם היה צריך כבר להיות שינויי כלשהו או שלוקח עוד זמן והאם יש טיפול אחר שיש לתת לכלב האם יש לעשות לו גם מקלחות עם סבון מיחד אם כן איזה והאם יש לתת לו סטירואידים או ויטמינים בנוסף כדי להיאבק בזה יש לציין שהכלב נראה רע ואנחנו לא יודעים מה לעשות אודה מאד אם משהו יוכל לעזור לי דחוף מאד !!!!!

ella100

New member
טוב ששואלים-אבל היום שבת

צריך מעט סבלנות. כדאי גם לעשות חיפוש בארכיון הפורום. לא השאלה הראשונה על דמדוקס. החיפוש פשוט ויעיל.

dulilior

New member
תשובה מישהו ???

האיבומקטין עדיין לא עוזר ראיתי שזה טיפול ממושך אפילו 3 חודשים ואני יודע מלימודיי שהמישחה אמיטרז מקווה שזה השם הנכון מבחינת הכתיבה יכולה לפגוע בכלב אפילו בשימוש מיזערי וזה נועד למקומי בלבד ולא למצב שהכלב נמצא בו האם יש למשהו עוד רעיונות אולי הוטרינר שיש פה יכול לענות לי תודה מראש

הטיפול בדמודקס

יכול לקחת הרבה זמן. אני לא ממליץ לשלב גם אמיטראז אם הבעיה היא כלל גופית. אם אתם רוצים דעה נוספת - זה צריך להיות מסודר ואני יכול להמליץ על כמה אפשרויות

dulilior

New member
בקשה לרופא

אני סטודנט לוטרינריה ברומניה אין לי אופציה לעשות את זה מסודר מדיי יש לנו את המקרה הזה פה ולוקח לזה הרבה זמן להחלים אני מנסה לקבל עצות לגבי הטיפול ומה עוד ניתן לעשות אם תוכל לעזור לי זה יהיה מעולה אז כמו שאמרתי בכלב בן 3 שנים יש לו דמודקס על הרגליים הפנים והגוף מפושט בכל הגוף ביצענו בדיקות גירוד של העור כבר 3 פעמים ועדיין קיימים הטפילים הוא מקבל כבר 22 ימים איבומקטין וקומפלקס ויטמין B לגבי האמיטראז ידועים לי הסכנות השאלה היא אחרי כמה זמן יש להשתמש בה אם האיבומקטין אינו עוזר והאם ישנה תרופה אחרת אולי יותר יעילה שיש לתת כמו כן עלתה הצעה אולי להעלות את הכלב על סטירואידים מה דעתך?? תודה מראש

המשך תשובות

1. סטרואידים - ממש לא. רק יעזור לטפילים. 2. איברמקטין - איך אתם נותנים? איזה מינון, איזה דרך מתן? 3. לא ההיתי מוסיף על זה. הטיפול יכול להיות מאד ממושך, לא להיבהל.

למעלה