שאלה דחופה לדוקטור

bavta

New member
שאלה דחופה לדוקטור

הכלב שלי - שנאוצר מעורב, בן שש וחצי - לפני יומיים פתאום התחיל לרוץ בטירוף - ראיתי שהעיניים התגלגלו לו מצד לצד - אחרי כשעה וחצי הקיא ,אתמול לקחנו אותו לוטרינר - לבדיקת-דם, היום יהיו תוצאות, בבוקר ההליכה שלו היתה לא שגרתית, מאוד מסוחררת - מדי פעם יש לו את ההתקפה של הריצה וגלגול העיניים - ממתינים לתוצאות הבדיקה, ואני בלחץ אימים, האם התקפי אפילפסיה? - אגב, כשהיו לו את התקפים - גם התנדנד לו הראש מצד לצד . אודה לתשובת הדוקטור - בתודה.

האם הוא מאבד הכרה??

לפי התאור נשמע שלא. אם כך זה לא התקף מלא בכל מקרה. קשה לי להבין מהתאור הזה מה זה יכול להיות. האם הוטרינר שלכם ראה את זה? אם לא, כדאי להכין מצלמה ולצלם את זה כשזה קורה. האם הוא נבדק נוירולוגית (בדיקה למערכת העצבים)

bavta

New member
תשובה לדר ארז אבן חן -

לא נראה שמאבד את ההכרה, אתמול הרופא אמר שלאור תוצאות בדיקות הדם - שמראות שהמערכות בגוף בסדר, נראה לו שמדובר בבעיה באוזן - דלקת אם אני זוכרת נכון, שמשפיעה על ריצוד העיניים וההליכה המיתנדנדת, התחלנו לטפל בכדורים - טרבמין, פרדניזון -טריביד - אני לא ממש שקטה, נראה לך שכדאי לעשות סיטי - או להמתין כעצתו של הדוקטור יומיים נוספים?

מה עם בדיקת אזניים?

האם יש דלקת שנראית לעין? האם האזניים נבדקו היטב לעומק? יש כמה דברים לפני CT למרות שזה רעיון לא רע. אבל לחכות מספר ימים לתגובה לטיפול נשמע לי סביר אם המצב של הכלב מאפשר את זה. בכל מקרה - הוטרינר שלך רואה את המצב והנתונים שבידיו הרבה יותר מלאים.

למעלה