רונילה היחידה
New member
שאלה דחופה דחופה דחופה
אתמול בצוהריים קניתי בשר טחון ועוף טחון טריים (בחנות שאני סומכת עליה). היום בערב הכנתי מהתערובת כדורי בשר ברוטב. כשהתחלתי לטגן מהתערובת גם קציצות שמתי לב שהבשר, לאחר הערבוב, נראה קצת ירוק-אפור, וכשהתחלתי לטגן זה היה ממש ירוק. לפני תחילת כל הבישולים הבשר נראה היה טוב (לא היה גוון ירוק) והריח טוב. שמתי לב שגם הבצל שטוגן ראשון בשביל רוטב העגבניות הפך בטיגון לקצת ירוק (ולא היה בסיר זכר לבשר). האם זה יכול להיות השפעת שמן האגוזים שאיתו אני משתמשת בפסח? אם לא - מה זה יכול להיות? תודה רבה
אתמול בצוהריים קניתי בשר טחון ועוף טחון טריים (בחנות שאני סומכת עליה). היום בערב הכנתי מהתערובת כדורי בשר ברוטב. כשהתחלתי לטגן מהתערובת גם קציצות שמתי לב שהבשר, לאחר הערבוב, נראה קצת ירוק-אפור, וכשהתחלתי לטגן זה היה ממש ירוק. לפני תחילת כל הבישולים הבשר נראה היה טוב (לא היה גוון ירוק) והריח טוב. שמתי לב שגם הבצל שטוגן ראשון בשביל רוטב העגבניות הפך בטיגון לקצת ירוק (ולא היה בסיר זכר לבשר). האם זה יכול להיות השפעת שמן האגוזים שאיתו אני משתמשת בפסח? אם לא - מה זה יכול להיות? תודה רבה