שאלה דחופה דחופה דחופה

שאלה דחופה דחופה דחופה

אתמול בצוהריים קניתי בשר טחון ועוף טחון טריים (בחנות שאני סומכת עליה). היום בערב הכנתי מהתערובת כדורי בשר ברוטב. כשהתחלתי לטגן מהתערובת גם קציצות שמתי לב שהבשר, לאחר הערבוב, נראה קצת ירוק-אפור, וכשהתחלתי לטגן זה היה ממש ירוק. לפני תחילת כל הבישולים הבשר נראה היה טוב (לא היה גוון ירוק) והריח טוב. שמתי לב שגם הבצל שטוגן ראשון בשביל רוטב העגבניות הפך בטיגון לקצת ירוק (ולא היה בסיר זכר לבשר). האם זה יכול להיות השפעת שמן האגוזים שאיתו אני משתמשת בפסח? אם לא - מה זה יכול להיות? תודה רבה
 
בוקר טוב,

גמרתי לטגן הכול. האמת היא שטעמתי קציצה אחת, ובינתיים הכול בסדר. מצד שני זה עדיין מפחיד אותי לתת מזה לילדים. אם בשר מקולקל - הוא לא אמור להיות בצבע מוזר כבר בהתחלה, ולא רק אח"כ בערבוב ובעיקר בטיגון? תודה
 
למעלה