שאלה דחופה ב- c++

• פותח הנושא AviE3
  • פורסם בתאריך

AviE3

New member
שאלה דחופה ב- c++

איך אני מדפיס ב-c++ מחרוזת מסוימת 100 פעמים,מבלי להשתמש בלולאה או ברקורסיה. כמובן שקוד שבו מופיע 100 פעמים השורה printf... לא נחשב כפתרון רצוי. ושאלה נוספת,מהי הפקודה ב-C++ אשר מעתיקה נתונים מאיזור מסוים בזכרון (בהנתן כתובת אליו) לאיזור אחר. אודה לכל מי שיוכל לענות לי בהקדם האפשרי. תודה, אבי.

shiups

New member
רק רגע

למה אתה צריך להדפיס מחרוזת 100 פעמים ללא לולאה??? ולשאלה השנייה תשתמש במצביעים!!!

AviE3

New member
תשובה ל-shiups

אני מחפש דרך להיות מסוגל להדפיס מחרוזת כמה פעמים שאני רוצה (סתם זרקתי 100 בתור מספר) אבל בלי להשתמש בלולאה או ברקורסיה. האם אתה מכיר משהו ב- c++ שיכול לעזור לי?? בקשר לשאלה השנייה,אני רוצה לדעת מה שם הפקודה שעושה את זה (ברור לי שאני צריך להעביר לה שני מצביעים),אם אתה מכיר את הפקודה אז תרשום לי אותה בבקשה.

GPhoenixX

New member
אפשר לשאול למה ?

אתה רוצה להדפיס 100 פעם מחרוזת בלי לולאה ? אם אתה ממש רוצה OO אתה יכול לנסות קפיצות ...

AviE3

New member
למה התכוונת כשאמרת קפיצות?

אתה יכול לפרט קצת יותר למה התכוונת כאשר אמרת שאפשר לפתור את זה באמצעות קפיצות?

selalerer

New member
זה לא נשמע לי כלכך אפשרי.

כל דרך שתעשה תהיה או לולאה או הדפסה מספר הפעמים שאתה צריך באופן "ידני" עם התחכמות זו או אחרת. יש התחכמות אחת שאולי תהיה לרוחו של כותב השאלה שזה להשתמש במקרו, זה לא רקורסיה וזה לא לולאה ובקוד זה לא נראה כמו 100 פעמים printf וזה יכול לטפל במספר משתנה של הדפסות.

דינדנקט

New member
יש התחכמות שאהובה במיוחד על מרצים..

שימוש ב-empty constructor של מחלקה XXX כדי להדפיס משפט כלשהו. ואז במהלך הריצה ליצור N אוביקטים מסוג XXX. כן, כמו שציינתי מראש, התחכמות.... (מישהו אמר קירש?)

the new L

New member
זה אכן יעבוד

הנה משהו קצר שעושה את זה :)
class Hello { public: Hello() { cout << "Hello" << endl;} }; int main() { Hello world[100]; return 0; }​

oketz1

New member
מי כאן עוד לומד עם קירש ????

אבל תודו הוא מרצה אדיר ... אחד הטובים שהיו לי .. רק מה , המבחנים שלו קשים לאללה

AviE3

New member
תודה ל-דינדנקט ו-the new L,הפתרון..

נראה לי שהפתרון שלכם זה מה שחפשתי,אם יש לכם עוד רעיונות לפתרונות אפשריים,אשמח לשמוע. תודה, אבי.

tzasha1

New member
תשובה ל-C++

פשוט תיצור class עם בנאי דיפולטי שהוא מדפיס למסך את השורה שאתה רוצה. ב-main תגדיר אובייקט שהוא מערך בגודל 100 ואז הוא ידפיס לך למסך את זה 100 פעמים. הרי בשביל מערך אתה חייב להשתמש ב-default constructor ושם ובתוך הפונקציה תדפיס למסך מה שאתה רוצה.

למעלה