שאלה דחופה ביותר

pakaya

New member
שאלה דחופה ביותר

שלום אודה על פענוח תוצאות בדיקת Thyroid Peroxidase Ab כשהתוצאה שהתקבלה היא קטן מ-10 IU/ml

pakaya

New member
תודה על החזרה המהירה

אז ככה. ב-94 היה לי גידול טרום סרטני ("הרטל סל אדנומה)75 אחוז מהבלוטה הוסר. תקופה מסויימת קיבלתי אלטרוקסין ואח"כ תחושת בטן אמרה לי שאיני צריכה ואכן גופי התאזן לבד....והחיים זרמו לפני שבועיים קיבלתי חום גבוה ודלקת גרון. אני ממשמשת את הצוואר מכאב ואופסי....מוצאת גוש...בדיוק באותו מקום. הרופאה בדקה..שלחה אותי לסבב הבדיקות המוכר והכל מתחיל שנית.הבוקר הוצאתי מהאינטרנט את תוצאות הבדיקה ו-US שבוע הבא ה-TSH שלי 4.1 מאחר ואני זמרת ...שעוסקת בהילינג קולי..בעיצומן של הקלטות לדיסק הראשון אני קצת בחרדות... ביחוד ביחוד מבדיקת ה-FNA אני אשמח למילה טובה תודה לך מלאכית! ג'ודי

ה-US וה-FNA יקבעו

אין אף בדיקת דם שתוכל להגיד לך מה טיב הגוש. ה-TSH שלך טיפונת מוגבר (תקין עד 2.5 על עף מצה שכתבו בטופס של המעבדה), וזה כנראה בגלל שבכל זאת חסר לך רקמת תיירואיד. אבל לגבי מה זה הגוש הזה, רק ה-US והדיקור, אם יהיה צורך בכך, יקבעו מה זה. אני לא יכולה להיות יותר מרגיעה בשלב זה. סליחה!

pakaya

New member
תודה על הישירות!

מדוע אי אפשר לעשות זריקת הרדמה קטנה כשעושים את ה-FNA זו היתה בדיקה טראומטית עבורי. ג'ודי

אפשר לנסות אמלה

לא כל כך מקובל בארץ, למרות שבארה,ב אני חושבת שהם נוגים לעשות הסקרה מקומית של חמר הרדמה. בארץ זה לא נהוג, כשהרציונל הוא שגם זו דקירה. אבל אם את רגישה וחוששת לחזור על החוויה הזו, את בהחלט יכולה לנוסת למרוח emla קודם. זה עשוי לעזור.

pakaya

New member
האם יש את המשחה בארץ?

זאת אינפורמציה שמאוד מאוד מרגיעה אותי. תודה לך!!!!

little light

New member
זריקות הרדמה

נתנו לי ב- FNA הראשון ואני חייבת לציין שהן כאבו מאוד. ב- FNA השני שעשו לי לא נתנו לי זריקות הרדמה באיזור והכאב היה קטן יותר (יכול להיות שזאת גם מכיוון שהמיקום היה בצד ולא במיקום בלוטת התריס).

למעלה