שאלה דחופה ביותר.

שאלה דחופה ביותר.

אני בן 21. שלשום הייתי שיכור מאוד. זה היה ב1 בלילה. תמיד אני נזהר ולא היו בעיות עם זה. היה לי סטוץ עם מישהו שאני יודע שלא נזהר. אני ירדתי לו (הוא לא גמר בפה וגל לא היה קרוב לזה). ופעמיים היה מצב שהוא הרטיב את הזיין ברוק ונצמד. זה קצת חדר פנימה,חלק, ל 5-10 שניות בערך ללא שיפשופים כמעט ויצא. לא היו פצעים ולא דם. עכשיו לשאלות. מה הם הסיכויים שנדבקתי? בבקשה אל תפחידו אותי סתם, אני נזהר תמיד ואני לא אשתה יותר בחיים, זה לא האישיו. אני רוצה לדעת מה הסיכויים שזה קרה ומה כדאי לי לעשות. האם לקחת טיפול 72 שעות? האם יתנו לי? האם זה באמת קשה ומסוכן ואם זה כולל אישפוז?
 
שאלה דחופה

סיכוי ההדבקה קיים אבל נמוך ולכן לא הייתי ממליץ על טיפול. הייתי ממליץ לעשות בדיקה רגילה בימים אלו שנותנת תמונה על מה שהיה מלפני האירוע ובדיקה חוזרת עוד חודש ושלשה חודשים. ניתן להעזר גם בבדיקת קומבו לפחות עוד שבועיים אך זה אינו שולל את הבדיקות האחרות.
 
תודה רבה דוקטור. הבעייה היא

שאני נוסע לחול עוד שבועיים בדיוק. לא היה לי מין לא מוגן לפני האירוע ולכן אין סיבה שישיה משהו. אם אבצע קומבו עוד שבועיים האם התשובה באמת אמינה?
 
למעלה