שאלה דחופה ביותר!!!!

שאלה דחופה ביותר!!!!

יש לי בעיה.. אני לא יודעת איך אתם עושים את האפקט הזה בסוף של העיין שאתם מעגלים כזה את הצללית כזה... תנסו להבין אותי בבקשה כי זה חשוב!

RReuTT

New member
לא ממש הבנתי את השאלה שלך....

אולי שימי תמונה שנוכל להבין יותר...

little bony

New member
אני הבנתי...

זה בקצה של העין (לא זה של האף השני) שעושים מן עיגול כזה.. זה ממש יפה רעות את פעם שמת תמונה אם כזה אני יודעת לעשות אבלל ממש לא יודעת להסביר

רעות כנסי-

תיסתכלי על התמונות שיותמי או איך שקוראים0 לו שם.... אז בסוף של העין..

הצללה זויתית?

את בסך הכל מניחה צללית בצורת של משולש בזוית של העין(צללית כהה!) ומטשטשת כלפי פנים, חוץ ומעלה.. זה הכל

אבל אני ךא מצליחה לעשות את זה כי

אני לא יודעת איך לעשדות את המשולש.......

אוקיי אז ככה

תתחילי את האיפור דרך קן חיצוני(או פנימי) בקו הריסים התחתונות ותמשכי צ'ופקצ'יק קטן מה שיסמן לך היכן אמורה להתחיל ההצללה הזוויתית. תקחי צללית כהה(רצוי בגוון של הצ'ופצ'יק) ועם מברשת זוויתית תצרי משולש מוגדר בעל גבולות ברורים בזווית של העין(פשוט תניחי את הצללית הכהה כמו בחוברת צביעה) לאחר מכן נקי את המברשת מהצללית הכהה ובגבולות שלה פשוט תזרקי את הצללית לכל הכיוונים(כלפי פנים, מעלה וחוץ) זאת כל התורה

yottami

New member
ההסבר יפה עוז אלא ש.......כנסי

ההצללה הכהה בחחלק החיצוני של העין כאמור המשולש......מתאים לכל אחת בצורה אחרת ברמה הכללית זה נקרא משולש אך בפועל לצערי לכל אחת מבנה שונה של עפעף ולכן צורת המשולש משתנה והמון פעמים זה בכלל לא משולש.....הדבר הכי נכון ופרקטי שאת צריכה לעשות זה ממש ללכת ללמוד קורס לאיפור אישי שם תלמדי בדיוק את צורת המשולש (אם בכלל) שמתאים למבנה העין שלך...כי לפי ההסבר לא נראה לי שתוכלי לבצע את זה כמו שצריך אילו דברים די מורכבים....בכל מקרה בהצלחה יותם

אהההה אבל אני רק בכיתה ט'

אני ילך לקורס בכיתה י' אם אפשר... בכל מיקרה תודה!

little bony

New member
גם אני "רק בכתה ט'"

אומנם אולי בוגרת יותר...
סתםםם אבל עשיתי קורס כזה וזה ממש לא עיניין של גיל

RReuTT

New member
אין פה כל כך מה לפרט....

את יכולה ללמוד בכל מקום, זה בכלל לא עניין של גיל. בכל סדנא/בית ספר לאיפור מקצועי/אישי

אבל שאלתי פעם באיזה גיל אפשר להתחיל

לילמוד איפור מיקצועי ואת אמרת שבערך בכיתה י'...

למעלה