שאלה דחופהה

E R 4ever

New member
כן

שבת

nomi17

New member
יום שישי

את יכולה לא לעבוד בימי שיש אבל אז יש לך 22 ימי חופש במקום 26

לההה

אז לא שוה... הבנתי מחברה שלי שזה כמו שנגיד למורות יש יום חופש ביום שלישי או משהו.. כל מורה ביו אחר.. ככה גם לנו יש יום חופש.. שזה לא מוריד מהחופשים..

nomi17

New member
תשובה

יכול להיות שאם את לוקחת יום חופש ועדיין עושה 40 שעות בשבוע אז זה לא מוריד ימי חופש תתקשרי לעמותה או תשאלי את הרכזת שלך

E R 4ever

New member
סתם צחקתי.. ../images/Emo8.gif

בעיקרון זה תלוי במקום השירות. יש מקומות שבימי שישי אין בני שירות ואז יהיה לך יום חופש- שישי. חוץ מזה, אני לא מכירה משהו בשלומית עם יום חופש סתם ככה באמצע השבוע... את יכולה לבחור מתי את לוקחת חופש (יש לך מספר מסויים של ימים בשנה) אבל זה צריך להיות מתואם ומאושר ע"י המקום שירות שלך.

cherryblossom

New member
תשובה שלי

יש הרבה מקומות שבהם עובדים חמישה ימים בשבוע והיום החופשי זה שישי, אני גם עובדת בבית ספר של אוטיסטיים יומיים בשבוע (עזבו יש לי תקן מסובך) ושמה לומדים שישה ימים בשבוע אבל הבנות שירות עובדות חמישה ימים וכל אחת בוחרת לה את היום החופשי. אז יש כזאת חיה אבל היא נדירה והיא לא קשורה לעמותה מסויימת.

גם אני

אני גם רוצה לעשות בבית ספר עם אוטיסטים.. יש לי שבוע הבא פגישה עם היועצת שם.. איפה את עושה? את יכולה לספר לי קצת על מה שעושים..!?

cherryblossom

New member
אני

בבית ספר דרור בקיבוץ מסילות, ולמרות שאני שם (לצערי) רק יומיים בשבוע ובשאר השבוע עושה עבודות משרדיות, אלו היומיים הכי כיפיים בשבוע. אני במקור הייתי אמורה להיות בחינוך רגיל לבסוף שלחו אותי לשם, בהתחלה היו לי קצת חששות מזה אבל היום אני מקווה שאת השנה השניה שלי אני אעשה שם בתור קבועה. לאיזה בית ספר את הולכת לראיון?

בהצלחה!

אז אני מקווה שאת נהנת.. אני גרה באזור המרכז אז אני הולכת לאן שהכי קרוב אליי.. זה בית ספר שיש בו כתה של אוטיסטים.. אז אני אהיה שם כנראה.. דווקא אני אוהבת את זה זה מה שרציתי מהתחלה.. ואם לא זה אז לגן של ילדים אוטיסטים.. מה את עושה שם? את יודעת מה בנות השרות הקבועות עושות? מה בערך השעות וכל זה..?

Digi Lista

New member
אני אגב הייתי גם בתקן של החמישה ימים...

ואז מצאתי עוד מה לעשות בשישי(במסגרת אותו התקן של הילה,כלומר אותו תקן אצל אותם האנשים אבל לא בדיוק אותם בתי ספר ושעות משרדיות...)והייתי באה בשישי אפילו שרשמית זה היה נחשב יום חופשי,כמובן שרשמתי שעות בגלל שעבדתי אבל נהניתי מהעבודה(אני וורקוהולית מטורפת ובמקום לחפש איך לצמצם שעות אני נוטה להכפיל אותן כשאני אוהבת ואיכפת לי מהמקומות)ואם היה תקן שמתאים לי בו עובדים רשמית גם בשבתות(מלבד פנימיות) בטח הייתי מוצאת את עצמי עובדת לא מעט גם בשבת(בעצם השבוע עבדתי בשבת במשהו שקשור לשירות ולא הספקתי כול השבוע אז השארתי את זה לשבת ולמרות שהזמינו אותי חברים שונים אליהם/אליי הביתה או סתם לאיזה סרט הבהרתי לכולם שעד שהעבודה לא תיגמר אני לא אוכל לעזוב אותה כי היא מטרידה אותי ואני חייבת לסיים)...אני מניחה שזאת הסיבה שאני עובדת גם בחופשים,גם בערבים,גם בימי שישי כשבנות השירות אצלנו הולכות בעשר(או לא באות בכלל) או בימי ראשון להתחיל לעבוד כרגיל(עוד לפני שבע בבוקר)בבוקר במקום להתחיל נניח בעשר כמוהן,אומנם אני בתפקיד טיפה שונה מהן(התקן שלי גם מטעם עמותה אחרת,הביה"ס לא משלם עליי עבור תקן-אני כאילו בת שירות חיצונית שבאה כבונוס) ומורכב בעצם משני תפקידים אבל אני מחשיבה את עצמי כבת שירות בביה"ס המסויים הזה לכול דבר וכמה שיש לי אישור מהאחראית על התקן לשבת לשתות קפה כול היום(6 ימים בשבוע) ולעשות שופינג(כנ"ל) ועדיין לרשום שעות כרגיל אני מעדיפה בהחלט לעבוד בין השאר כי המקום הזה משמש מבחינתי
אמיתי ואני רק מצטערת שלא הוצע התפקיד הזה בשנה שעברה(שנה ראשונה לשירות) והתקווה שלי היא להישאר בעבודה קבועה שם איכשהו שנה הבאה...

בהצלחה!!

מקווה שתמשיכי שם בשנת שירות השנייה!!! אבל מה הבנות שירות עושות?... מה התפקיד שלהם עם הילדים?

cherryblossom

New member
נחמד לראות אותך

אם לא במציאות אז לפחות פה. חבל שלא חזרת אלי בקשר ליום שלישי שעבר, בסוף נסעתי לבד.

למעלה