שאלה דחופהה

גילווש

New member
מאמי זה היה היום ... אח שלך התבלבל

יום שלישי יש הופעה בנס ציונה...

אדרררר

New member
נצל"ששששש

תכתבו כאן חוויות מההופעה בעכוווו
אם יש תמונות אז תעלו אותןןן חגגג שמחחח =)

החוויות מעכו..

אווקי אז הינה אני כותבת על היום הכי מושלם בחיים שייליי סוריי אל המגילה אבל שווה שתקראו!! אז הכל התחיל ככה:אני באה להופעה שלהם בעכו לפני כולם בגלל שדודה שלי עובדת שם ואני כולי כזה רועדת שאני רואה אותם מרחוק ואז כזה אני רצה ואבא שלי מאחורי ואז אני נכנסת כזה זה היה סגור בסורגים ואז עבדה שם אישה מזה נ=ש=מ=ה!! ואני נכנסת כולי רועדת ואז היא אומרת לי אם את ככה אני לא נותנת לך להיכנס ואז התחלתי לבכות ואושרי כזה בא אלי ואומר לי מה מאמי התחפשת לפנקיסטית ואז אני מנגבת ת'דמעות ואומרת כן ואז הוא בא ומחבק אותי ואומר לי תירגעי ואז כזה אבא שלי אומר באו תצטלמו ואני כולי רועדת ואז הוא בא ומחבק אותיי!! ואז אני מבקשת ממנו לחתום לי ואז כזה נולי בא ואני עוד יותר בוכה ואז הוא כזה מחייך ואני אומרת לו אני רוצה להצטלם איתך ואז הוא אומר בכיף מתוקה ואני כזה מצטלמת איתו ואז הוא חותם לי.. ואז ערן בא יוואווו איזה מושלם הוא והצתלמתי גם איתו ואני כזה כולירועדת ואני תופסת לוו בחולצה מזה חזק מהפחד.. וגם החזקתי חזק לנווליי ושרון..ואז בא אביחי איזה נשמההה והצתלמטי איתו והחזקתי לוו תחולצה מזה חזקק ואז גם הוא חתם לי..ואם אדם היצתלמתי בסוף הלכתי אליו וראיתי אותם כזה מדברים על הסדר של השירים.. ואני שואלת אותם עם הם שרים כמה אהבה והם אמרו לי שלא כי אסור.. ואז האישה הבולונדינית שסיפרתי אליה אומרת לאדם להיצתלם איתי ואז הוא הצתלמם וגם חתם לי.. איזה מאמי הוא וערנושש לא הרגיש טוב והוא ישב באוטו וניגשתי אליו ועמדתי לידו היו עוד כמה קטעים קיצררר זה יום פשוט מושלםםםםםםםםםם אהה ושוב סליחה על המגילה פשוט הייתי חייבת להוציא את זהה!! חחח הגיים בוייז חולה עלייכםם מושלמים שיליי!!

yafit93

New member
איזה כיףףףף לך גמני רוצה להצטלם אית

ם צילמתי אותם בהופעה אבל לא הצטלמתי איתם למרות שהבטיחו לי אני יצטלם איתם אבל יש אנשים שלא מקיימים הבטחות אני שמחה בשבילך וספירו'ש אני מזה מצטערת שלא דיברת עם אושריייי סלחה יפה שליייי

למעלה