שאלה דחופההההה

שאלה דחופההההה

אני כבר במיפגש השלישי שלי עם הרופא/מטפל היום שוב עברתי אלקטרודות באגן ...אחר כך הרופא /מטפל עשה לי מסא'ג עיסוי עמוק(בשני אזורי עמוד השידרה חלק עליון) דיקור בערך 8 מחטים , מסא'ג חשמלי , ווקום עם כוס רוח , שוב מסא'ג עם חום (מריח שרוף)... השאלה שלי היא אחרי הפעם הראשונה בכוסות רוח נישארו לי סימניים ממש חזקים בגב האם זה בסדר? היום יש לי כמו שיטפי דםם בגב כנראה מהלחץ והחוזק שמופעל... האם זה בסדר? תודה לכולם

לפי החישוב שלי

יוצא שעשית 3 טיפולים ב 4 ימים וכל טיפול הוא ארוך, זה נראה לי קצת לא תקין. הייתי שמח לדעת בת כמה את, כמה זמן הוא משאיר את המחטים, והכי חשוב-איך את מרגישה אחרי הטיפול השלישי? שיטפי הדם בגב הם לא מסוכנים, הם מעידים על חסימת אנרגיה או דם שהיתה במרידיאן או באיזור, ומאוד שכיח לאחר טיפול כוסות רוח לצאת מהטיפול עם סימנים כאלה. הסימנים עוברים כעבור כמה ימים, לפעמים אפילו שבוע וחצי, שבועיים. ערב טוב.

כל טיפול אצל המטפל 40 דקות

המחטים בערך 15 דקות ...בחלק העליון ל הגב מרגיש בסדר, החלק התחתון..כואב עדיין. תודה על התגובות...והאם מכיר את המטפל שמעון גולדמן?ממכללת גולדמן סמינר לרפואה משלימה.

אני לא מכיר אותו

ושמתי לב עכשיו שהוא גם מוסיף אלקטרו בכל טיפול, וטיפול כמעט כל יום, אך הדיקור הוא רק 15 דקות אז זה נשמע סביר והעיקר שאת מרגישה יותר טוב וזה הדבר החשוב ביותר לא?

אני בטוחה, שהמטפל יודע בדיוק מה הוא עושה.

אין בעיה לקיים שלושה- ארבעה ובמקרים מסויימים גם חמישה ואפילו שישה טיפולים בשבוע + יום מנוחה אחד - לזה שני הצדדים זקוקים, הכל תלוי במצבו הכללי של המטופל ובטכניקה בה פועל המטפל. זהו נוהל שמאוד מקובל בהרבה מרפאות בסין, בטיפול לקשת של מצבים. שירי.

למעלה