שאלה-דחוף!

שאלה-דחוף!

מתי יוצא הסרט הבא של מאריה?האם מאריה תשיר בפס קול שלו ותוציא דיסק של הפס קול?מדוע גליטר לא שודר בבתי קולנוע בארץ?האם הסרט הבא כן ישודר בא"י?

omris

New member
תנשום!! LmaO ../images/Emo13.gif אז ככה, "גליטר"

היה בתכנון להגיע לבתי הקולנוע בארץ בתחילת 2002 אבל לא הגיע בסופו של דבר והיום ניתן למצוא אותו בחנויות הוידאו (או המוסיקה בכלל) ברחבי הארץ או ב DVD .. לגבי "Wisegirls" הסרט השני של מריה, הוא לא יצא לבתי הקולנוע ברחבי ארה"ב אלא יגיע ישר לחנויות הוידאו והDVD. היו שמועות שבמדינות אחרות (כולל אנחנו) הוא יופץ בבתי הקולנוע אבל אני לא יודע מה נסגר עם זה .. נחכה ונראה. עד כמה שידוע לי, מריה לא תרמה שירים לפסקול של הסרט הזה ומושמעים בו שירים של אמנים שונים (ואפילו לא מוכרים כל כך).

roimc

New member
למה סרט שנכשל יגיע לקולנוע במקומות

אחרים אם אפשר למנוע את הכישלון? ודרך אגב ישראל הייתה אמורה להיות אחת המדינות הראשונות לקבל ת´סרט אבל השאר היסטוריה...

eranmc

New member
מי זאת בתמונה?

הסרט של מראיה יצא באמריקה ב 10/19 באירופה ובאשר העולם אין לי מושג בישראל זה כן יצא היא לא תשיר בפסקול, למיטב ידעתנו לעכשיו, הכל יכול להשתנות הסרט לא שודר ואין צורך להסביר למה... ונכון שאתה וסל?

MissPop

New member
אם אני לא טועה

זאת גרייס מצעירים חסרי מנוח אבל יכול להיות מאוד שאני טועה כי בד"כ זה מה שקורה עם תמונות כאלה LOL

MissPop

New member
חחח כן

אחרי שכתבתי והסתכלתי טוב עוד פעם אבל הן דומות

nadav26

New member
WISE GIRLS יוקרן בארה"ב בערוץ

CINEMAX בחודש הבא בתאריכים: 19-29 באוקטובר

roimc

New member
חחחחחחחחח כן בקושי מוכרת באמריקה

שמעתי עליה רק שעמרי אמר שהאלבום שלה משובח .

שעטנז

New member
נראה לי שהיא מוכרת חזק בארה"ב.. אבל

מי בכלל מכיר אותה בארץ?!?!

אני זועם!

למה לא שמים את מאריה בקולנוע!איזה חראות האמריקאים האלה!את ג´ניפר שמים תמיד בקולנוע ובכל המדינות ואת מאריה לא שמים!בקצב הזה אנו הישראלים העניים לא נוכל לראות את מאריה בסרט כי למי יש 120 שקל לזרוק על סרט בדי וי די!אם גליטר יגיע לוידיאומטים אני אשכור אבל בחיים לא אקנה!כי זה נראה לי בזבוז מוחלט לשלם כ"כ הרבה בשביל סרט שצופים בו פעם אחת!

roimc

New member
נו אז מה בסוף וסל הקוקסי

שלח אותך או שאתה וסל בעצמך?

eranmc

New member
רועי אני לא מסכים לירידות מסוג זה

אתה לא יכול להדביק למישהו מערכת סטריאוטיפ! תימני

eranmc

New member
*מרגיש מלך*

טוב למרות שאני ממש מחבב אותה וכמעט קניתי דיסק שלה... לא הצלחתי לזהות. וכן יש לי את זה ישר ידעתי שאתה וסל לפי השאלות התמימות.

למעלה