שאלה דחוף... פליז כנסו!!!

שאלה דחוף... פליז כנסו!!!

ראיתי בשירשורים... יש משהו שפרסם תמונות עירום של וונסה?????(כלב בן כלב) רוצים להעיף מישהו מהסרט השלישי של היי סקול מיוזיקל? יש הי סקול מיוזיקל 3????!!!!!???!!!!! אני מזה רוצה תשובות אז בבקשה תענו!!!!!!!

טלושש 8

New member
עוננה לך :)))

כןן פרסמוו תמונות עירום של ונסה , ואלי ונסה לא תשתתף בסרט השלשי [ :((( ] בגלל התמונות אבל זה עוד לא סגור , וכןןן יש סרט שלישי להיי סקול מיוזיקל אבל הוא עוד לא יצא עכשיו מתכננים אותו .

יאאא

איזה כלב מי שעשה את זה!!!! איזה כיף יש סרט שלישי!!!!!!! אני מזה מקווה שוונסה תשתתף! תודה רבה רבה רבה!!!!

linoi1000

New member
לא מעיפים את ונסהההה

היו שמועות שמעיפים את ונסה מהסרט אבל לפי מה שקראתי באיזה כתבה באינטרנט לא מעיפים אותהההה

uoston

New member
אני לא מבינה מישו צילם אותה ככה?? ופשוט שם

את זה באינטרנט???

uoston

New member
מישו יכול להסביר לי למה היא הצטלמה ככה???

רק בגלל ה אני כבר לא אוהבת אותה לא מסוגלת ליראות אותה!!!! חשבתי שהיא חמודה כזו ו...לא יודעת מה עוד...מסתבר שהיא כמו כולם....

הינה הסבר בשבילך..

ונסה הצטלמה ככה כי היא רצתה(יש כאלו שאומרים שהיא רצתה לשלוח אותם לדרייק בל אני חושבת..) אף אחד לא צילם אותה והיא שמה את המצלמה על טיימר. אין שום סיבה שלא תאהבי אותה כבר כי התמונות האלו היו מרצונה החופשי והיא ממש לא התכוונה שהתמונות ידלפו לרשת.. וונסה כן חמודה,היא ממש לא כמו כולם ואת זה את יכולה להבין משתי השורות האחרונות(לא כולל השורה הזאת..) ואני לא רוצה לפגע באף אחד אבל אנשים מה הבעיה שתחזרו כמה עמודים אחורה ותקראו כבר את התשובות לשאלות האלו!! כבר יותר 6 אנשים ניראה לי שאלו את השאלה הזאת וזה ממש מוגזם!! זה כ"כ לא קשה לחזור כמה עמודים אחורה..תאמינו לי..

linoi1000

New member
יש עוד שמועה...

השמועה האחרת אומרת שזאק צילם אותה לפני שהם "עשו את זה" כ"מזכרת"...... ואז בזמן שהיא שלחה את התמונות מהדואר שלה לדואר של זאק פרצו לה לדואר ולקחו לה את התמונות והפיצו אותםםם

linoi1000

New member
מ"דרייק וג'וש" בערוץ ניקולודיאון

דרייק בל משחק את דרייק מין הסתם...

uoston

New member
אני יודעת למה וזה אבל רציתי יותר הסברים

שאולי מישו יודע ממש איך זה קרה..... אני ממש מאוכזבת ממנה!!! תמיד כל השחקניות בסוף מתפשטות אז אמרתי לעצמי "או הנה עוד אחת" כי היא נראת מאזה מאמי בהתחלה! רואים כזה איך היא הייתה מאמי כזאת.... טוב..אז זו זכותה להצטלם ולשלוח באימייל או במה שהיא רצתה אבל זה בכל זאת קצת מערער את המעמד שלה...

nastiush

New member
את מה זה צודקת ../images/Emo10.gif

בסרט הראשון כשעדיין לא ראיתי את ההדלפות והתמונות אני מה זה חשבתי שהיא ממש מותק כזאת , חמודה, נחמדה, אחלה בן אדם .. אבל מאז שראיתי ת'תמונות התחלתי ממש להתרחק ממנה , זאת אומרת התחלתי לא להתלהב מהטוב לב שהיה לה בסרט הראשון והיא ממש נראית לי אחרת מאז שהדליפו את התמונות שלה . היא כבר לא כזאת כמו שהייתה פעם בשבילי , אני כבר לא מתלהבת מהדמויות שלה בסדרה , ועכשיו היא פחות מוצאת חן בעיניי , והמעמד שלה נפחת
חבל .. אני חושבת שהיא לא הייתה בכלל להצטלם ככה , או להצטלם ( אם זה כל כך מוצא חן בעינייה ) , אבל לשמור על זה טוב , או למחוק את זה ,.

למעלה