שאלה דחוף ביותר!!!

zekit12241

New member
שאלה דחוף ביותר!!!

יש לי ps2 עכישו רצתי לדעת אם שווה לקנות גוק (800 שקל!!) רציתי לדעת: 1)אם זה שווה תכסף!!! 2)אם זה מסוכן (לא לי לps2) 3)אם יש משחקים צרובים חדשים (ffx למשל...)

marcelo majlin

New member
משחקים.....

אם יש לך צורב ואינטרנט מהיר.....אתה יכול להשיג כמעט כל משחק שאתה רוצה.....תיכנס לEDODONKEY 2000 תכתוב בחיפוש PS2 יש שמה כמעט כל משחק שיצא לפלייסטיישן...... השבב בהחלט שווה את הכסף....אם משהו מתפקשש בהלחמה זה יכול להרוס לך את הסוני וגם אתה מאבד את האחריות על המכשיר אם אתה מבצע הלחמה......אבל יצא עכשיו שבב חדש שלא צריך הלחמה.....רק לחבר כמה חיבורים בתוך המכשיר .... הוא זול יחסית אבל צריך להזמין אותו מחו"ל תיכנס ל www.mod-chip.com ותבדוק מקווה שעזרתי לך....

DAY WALKER2

New member
בגלל שהפורום...

חל איסור בדיבור על זה, אני אשלח לך הודעה דרך המסרים הפרטיים.

Tenchi

New member
תגיד לי, זה עובד לך בכלל?

הורדתי לפני כמה חודשים את edonkey2000 והוא לא הצליח להתחבר לי לאף סרבר. גם עכשיו הורדתי אותו שוב, והוא לא מתחבר לשום מקום. גם אצל חבר שלי הוא לא מתחבר. מה הסיפור? אלון =(^.^)=

DAY WALKER2

New member
גם אצלי הייתה אותו הבעיה

קודם כל אתה צריך לכתוב את הפרטים שלך, אחרי שעשית את זה, אתה צריך לבדוק אם יש לך סרברים ברשימה, אם אין תיכנס לאתר של דונקי, תיכנס למדור של העברית, תיכנס למדריכים, תבחר שם משהו אני לא זוכר מה, תרד למטה (לאמצע של העמוד) ותיהיה לך קישורית לאיזה אתר עם מלא סרברים, תילחץ על כולם והם יתחברו אל התוכנה, ואז אתה צריך ללחוץ על הכפתור הירוק השמאלי העליון במסך של התוכנה וזה יתחבר לך לשרת. נ.ב יש אתר שממנו אתה יכול להוריד משחקים (הוא עובד רק אם דונקי) ומשם אאתה יכול להוריד את כל המשחקים הכי חדשים (אפילו warcraft 3 ו neverwinter nights, האתר נקרא www.sharereactor.com אבל אני חושב שעדיף קאזא, כי היא מורידה יותר מהר ואתה לא צריך רשימת שרתים.

game boy

New member
חבר´ה-מספיק עם ה"הורדות" האלה../images/Emo150.gif

אבקש לסיים את הדיון הזה.

e ice

New member
אני אישית לא הייתי עושה זאת

לא הייתי מסתכן כי מה אני יודע אולי זה יפגע בפלי ואולי לא שנית זה לא שווה את הכסף לדעתי אבל תעשה מה שבא לך

למעלה