שאלה דומה.

Boozet270

New member
שאלה דומה.

אני בת 16, והיה לי נסיון עם בחורים (לא יותר מדי) אבל בחצי שנה האחרונה יש לי כל מיני מחשבות ואולי אפילו דאגות, אני לא יודעת מה לעשות. אני יודעת שאני נמשכת לבנות השאלה עד לאן. איך אני מבררת? כן להתנסות זה כדאי, אבל אני לא מכירה אף אחת כזאת, וגם אם כן אני לא רוצה "לנצל" אף אחת או לפגוע במישהי. מה לעשות?

tamar05

New member
אמממ..

אני בדיוק במצב שלך, ככה שאין לי כ"כ הצעות. =S למרות שאני לא חושבת שיש דרך לברר עד כמה את נמשכת לבנות כשאפעם לא ניסית.

תשובה דומה?

[כאילו, שאלה דומה למה? ><] קודם כל היי! אני מיך, בן 17 מרמת גן. נעים מאד!
תראי, אני לא חסיד גדול של שיטת "נסי ותהני". אני לא חושב שאם יש לך משיכה לבנות באופן כללי או למישהי מסויימת את חייבת להתנסות איתה ביחסים מיניים כלשהם כדי לאשר את המשיכה. זאת אומרת, משיכה זה לא רגש שמופיע סתם. להיות עם מישהי רק כדי לוודא שאת מסופקת מיחסי-מין עם נשים זה באמת לא נחמד במיוחד- לא לך ולא לפרטנרית. עם זאת, בסופו של דבר אם תרגישי צורך לבדוק ולנסות ליישם את המשיכה שלך זה כן לגיטימי. לדעתי את צריכה בעיקר לא למהר, ולתת לזמן לעשות את שלו. אני בטוח שאפילו מבלי לחפש יותר מדי את תמצאי מישהי שתהיה ביניכן משיכה הדדית, ואז תוכלי לדעת בדיוק מה את רוצה או לא רוצה. (אוהו- אל תדאגי- את תדעי!). בכל אופן, המחשבות האלו לגבי משיכה לבנות ממש לא צריכים להיות דאגות בשבילך! להיפך, בנות זה אחלה עם.
(טוב נו, זה בעיקר כי ככה נשארים לי יותר גברים). מעבר לכך, זה עניינך הפרטי והוא לא אומר עלייך שום דבר מעבר. נטייה מינית "שונה" היא נקודת מבט חברתית, ובעצם היא לא מבטאת חריגות כלל וכלל. בכל מקרה, את לא חייבת דין וחשבון לאף אחד, ואין לך ממה לחשוש.

למעלה