שאלה (דהה...)

Nagini Potter

New member
שאלה (דהה...)

מישהו כאן מכיר אתרים של ציטטות ואימרות? אני מאוד אוהבת כאלה דברים, ואין לי שום אתרים!! ועוד בקשה קטנה, לאוהבי הציטטות שביניכם - מישהו כאן יודע מי אמר את המשפט - Some people would rather say they´r miserable, because they don´t dare to be happy. - ויודע איך בדיוק אומרים אותו? (כתבתי את המשפט הזה מהזכרון, כשקראתי אותו הוא היה מנוסח יותר טוב) תודה מראש!!! Nagini Potter

bAlBuLa

New member
אממ...את הציטוט שכתבת אני לא מכירה.

אבלל...בקשר לאימרות- גם אתרים אני לא מכירה אבל יש לי ספר כזה..עם מלא דברים יפים כאלה..אני יכולה ליכתוב את זה כאן אז ככה: הספר: פרץ של יצירתיות ציטוטי השראה לילדים בני גיל 10-100 מאת:גיל פרץ המוח הוא כמו מיצנח הוא פועל במיטבו כשהוא פתוח יצירתיות היא אחוז אחד ל השראה ותישעים ותישעה אחוזים של הזעה רעיונות הם כמו תינוקות. כל אחד מאוהב בשלו רעיונות טובים ניקטלים על ידי אנשים שמניחים כי העתיד הוא פשוט הרחבה של העבר אם לך יש תפוח אחד ולי יש אחד ונחליף לכל אחד יהיו שני תפוחים אם לך יש רעיון אחד ולי יש רעיון אחד ונחליף לכל אחד יהיו שני רעיונות. ואולי יותר רעיון זקוק לתקופת הריון כדי להוליד פריון אפר להבחין ברעיון טוב על פי כמות האויבים שהוא יוצר השינוי מהווה איום כשהוא נעשה לך והוא היזדמנות כשנעשה על ידך אל תלך לכיוון הששביל חפש היכן שאין שביל וצור שביל חדש לקחת את ידי בידך ואמרת לי דברים שרואים משם לא רואים מכאן כל אחד יכול לחפש אופנה בבוטיק או היסטוריה במוזיאון האדם היצירתי מחפש היסטוריה בבוטיק ואופנה במוזיאון ניסוח הבעיה חיוני לעיתים יותר מפיתרונה כשתומאס אדיסון נישאל "איך הרגשת כשניכשלת 1,800 פעם בתהליך המצאת הנורה" הוא ענה "ניכשלתי? לא ניכשלתי אפילו פעם אחת , בסך הכל למדתי 1,800 פעם מה לא פעל כשורה" נהגתי לחשוב שכל מי שעושה דבר מוזר הוא מוזר היום אני יודע שהאנשים המוזרים הם האנשים שקוראים לאחרים מוזרים אם כולם חושבים אותו דבר סימן שמישהו אינו חושב כלל אם אתה יכול לחלום על זה, אתה יכול לעשות את זה אדם שחושב שאי אפשר לשפר את רמת היצירתיות שלו- צודק. את שלו- אי אפשר לשפר! גם אתה נמצא על המסלול הנכון, בסופו של דבר, מישהו ידרוס אותך אם רק תשב שם חשיבה בצוות דומה להכנת סלט המוצר הסופי טוב יותר בהרבה מכל ירק בודד אם אתה חושב שתוכל או שלא תוכל לעשות משהו. סביר להניח שאתה צודק למד מהצב הוא מיתקדם רק כשהוא מוציא החוצה את הראש שלו. אנשים נחלקים לשניים: אלה שתמיד רוצים רעיונות ואלה שתמיד רוצחים רעיונות טוב....וזה לבנתיים...אני חייבת לעוףףף מכאן, אני ימשיך מחר...לילה טוף ואני צריכה לציין שחלק מהמישפטים בספר הם של אנשים מאוד מפורסמים וחלק..של כותב הספר..וחלק..לא כתוב של מי~! יאללה ביייי ShAnY

anva

New member
עוד ספר

"ציטטות לכל עת" מאת דוד שחם. אוסף נהדר ומקיף, מסודר לפי נושאים.

וגם ציטוטים

כבר היו לנו
כאן קישה

למעלה