שאלה גסה:

שאלה גסה:

ביום חמישי לא אהיה בחיפה אבל לעומת זאת אהיה ביום ראשון או שני (סביר שביום ראשון, אבל אדע את זה מחר או מחרתיים) האם הייתם מוכנים לשקול את דחיית ארוע השנה בביתה של שילה לתחילת השבוע הבא? השאלה נשאלת בהסכמתה המלאה לילה דוב וחלונות פז אבוא מחר לבדוק את התשובות

מאתר הבלונדיניות ../images/Emo68.gif

זה נראה כמו בדיחה אבל זו חידה רצינית לחלוטין יש אמא אחת שגדולה מבנה ב- 21 שנה בעוד 6 שנים יהיה גיל האמא פי 5 מגיל בנה השאלה היא: איפה האבא? - גלגלו די לקרוא את התשובה תשובה: היום גיל הילד הוא X וגיל האמא הוא Y לכן היום: X+ 21= Y בעוד 6 שנים: 5(X+6)=Y+6 ולפתרון המשוואה בשני נעלמים: 5x+30=X+21+6 4X=-3 X=-3/4 אם כך הילד הוא בן מינוס ¾ שנה כלומר בן מינוס 9 חודשים. * * * * המסקנה: * * * האבא נמצא עכשיו על האמא. סליחה פנטושה, רציתי להגיד שמצידי זה בסיידר.

magy

New member
בן, זה לא פורום מתמטיקה.....

ולא פורום סקס אחר........... זה פורום מפגשים......... מה ?????????? הוא על האמא? אוההההההההההההההההה............ כשיירד ........כדאי שתודיע.....שנוכל לנשום לרווחה..........
PP

אמרת פעם, מגי../images/Emo132.gif

שזה פורום אינטליגנטי. דיברתי עם האבא, כרגע. לא רוצה לרדת. אמר, שמצידו את יכולה להפסיק לנשום, לאיזה שעתיים.

אטיוד5

Active member
סליחה

אני דווקא חושב שהיא מעליו. או שהוא מאחוריה. ואולי הם בכלל משחקים מחבואים (והוא העומד).

טל-יה

New member
wow wow

איך שמזיזים מפגשים בכל פורום... ופורום. משהו משהו... כל פורום מזיז בעקבות הפורום השני כדי שהחבייירייים יגיעו.... לילה טוב לכולכם..

תשובה ../images/Emo132.gif

מצידי - זה בסיידר! רק שתודיעי כמה שיותר מהר על התאריך, אנשים צריכים לעשות תוכניות!

אודיע ברגע שאדע מתי

הברית דבר אחד בטוח הברית בחיפה מקווה לדעת עוד היום נו, אז מה אתם אומרים? שנים אמרו שאפשר ואיפה כל היתר? וזה לא קשור במפגש פורום טליה אלא במפגש אחר שמישהו בא לשם עם כל חלקיו ויוצא פחות חתיכה

magy

New member
אני אף פעם לא אומרת לא......

כי כשאני אומרת לא.......שואלים למה אני מתכוונת......
PPPP גם ככה.....אני תלויה במי שיאסוף אותי....... אגב, מי יאסוף אותי? אל תצמידו לי את שקדי..... בפעם הקודמת הוא זרק אותי ואת טיפוש באמצע שום כלום........ נורא עם הקיבוצניקים האלה.......

טל-יה

New member
פנטושששששששש

רק שזה בלי החתיכה יעבור את זה בשלום ומזל טוב

redredole

New member
לי זה מתאים הדחיה

ומאמין שיום ראשון או שני אגיע ללא בעיות.

magy

New member
בכל מקרה

לא לשכוח ביום חמישי.......לשים קצת אדמה בנעליים לזכר חורבן בית ראשון, שני, שלישי......... לא להתגלח.....לא לרקוד, לא לשיר......לא להז...ין...... אבל...... מפגש פורום בתשעה באב, זה שמחה או אבל???? סתם.........אפיקורסית שכמוני.........

redredole

New member
אבל........אפשר גם ../images/Emo29.gif

להביא את מגילת איכה ולשבת ולקרוא בצוותא............. ולגבי היתר אפשר אחרי חצות כשיגמר האבל מאפלה לאור גדול.

עוד לא קיבלנו מכולם תשובות....

וגם את פנטוש עוד לא נתת תאריך סופי... ולבינתיים...... למה קפה טוב יותר מנשים??????????? הקפה לא מתלונן כשאתה מוסיף לו קצפת כוס קפה נראה טוב גם בבוקר אתה יכול לחמם את הקפה כל הזמן אתה יכול לעשות את הקפה מתוק כמה שתרצה אתה תמיד יכול להשיג קפה טרי אתה יכול להשאיר את זה חם לעזוב את החדר לחזור אליו וזה עדיין ישאר חם אתה תמיד יכול לנטוש את הקפה שלך מתי שהוא גרוע אם אתה מוסיף שוקלד לקפה שלך זה לא מוסיף משקל קפה הוא טוב גם כשהוא קר.......

magy

New member
אני יכולה תמיד...איתי אין בעיה

צריך לדבר עם שקדי...... אורני בן טליה טיפוש שילה מי עוד???. אתנה........ טרה לא יבוא......בטוח........ נסחפוף מי עוד?????????????????????? קסם של חיוך..... גלמידי המשתמט.....

magy

New member
איב בחו"ל , כרגע שולחת לי

הודעות באיסי.......מארה"ב...... אדמור, מה איתו??? כתב שהוא בעיר הקודש..... ועוד אחד........שראיתי ברשימה......

למעלה