שאלה......גם לכם זה קורה???

eranavni

New member
שאלה......גם לכם זה קורה???

לכל מי שיש לו את הגירסה החדשה של 2000I שיענה לי בבקשה למה הצלצולים שאני מוריד נשמעים נורא חלש ואיך אני מתקן את זה??? וגם למה האנימציות של המצב המתנה נהיות נורא איטיות כשאני סוגר תפומית????

peco

New member
אז ככה

ביררתי בפלאפון ואמרו לי שלגירסא החדשה יש בעייה אחת: מצב חיסכון מוגבר. דהיינו מתי שאין קליטה הפלאפון לא מתאמץ למצוא אות סלולרי אלא רק פעם בשלוש דקות. לא אכפת לי אני משדרג יום חמישי בראשון לציון!!! דרך אגב איך הצלצולים יפים או לא? איזה שירים יש שם? והאנימציות מה איתם? גם יפים או לא משהו?

eranavni

New member
כן הנה מה שאני הורדתי

הצלצולים לא משהו עומעים חלש ואין צלצולים מגוונים כמו לאורנג´ אני הורדתי: סטאן לתת דמעות והפרח בגני ונשארו לי 3 פנויים כל השאר לא משהו ( כמובן זה עניין של טעם ) נ.ב יש לך 7 צלצולים ו אנימציה אחת לכל מצב ( נוסף לך גם מצב המתנה )

eranavni

New member
ועוד באותו נושא

משהו אוליי מכיר אתרים עם תמונות מצחיקות או רקעים שאפשר לראות באנטרנט שלל 2000I (אפשר לראות תמונות עובדה שרואים את הלוגו של ZAZABOX )

peco

New member
עוד שאלה

אתה יכול לבדוק לי בבקשה אם האינטרנט תומך גם בWAP? כנס למשל לאתר הזה ותבדוק: www.bono.co.il/wap272 בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!

peco

New member
ועוד שאלה

יש לך בעיות כלשהם עם התצוגה במסך? ואיך הפלאפון נראה אחרי שידרוג הגירסא מבחינה חיצונית? ואיך מבחינה פנימית???????? דהיינו אילו תפריטים נוספו?

eranavni

New member
תשובה

הם מחליפים לך את הפאנל הקידמי אין שינוי מיוחד ( אצל לי עכשיו אין לי שריטות עליו
) ומבחינה פנימית יש בתפריט צלצולים איפה שצלצול יש לך אפשרויות צלצול ושם רשום לך צלצול והמנגינה שלי (המנגינה שלי זה מה שהורדת אתה יכול להוריד 7 ) המסך מופיע עם האנימצייה על כל המסך אבל עדיים נתן לראות את השעה והתאריך ואת המצב קליטה וסוללה והודעה חדשה בתפריט תצוגה באפשרות אנימציות נוספים לך עוד 2 דברים המתנה ו שיחה נכנסת

eranavni

New member
ועוד דבר

לכל מצב באנימציות יש אפשרות לאנימציה אחת

peco

New member
התכוונת

הם מחליפים את הפאנל הקידמי רק אם אני רוצה

peco

New member
רגע

אז עוד לא הבנתי מה היתרון פה? מה הקטע שלהם להחליף סתם?

eranavni

New member
לא הוא רושם לי

תקבלת נתונים שגוייה אבל אפשר להכנס לאתר של גונקס הרגיל וגם לפורומים ואתה רואה את זה כאילו זה WAP

peco

New member
כאילו

אתה יכול להוריד אנימציות כחולות מ- SEXY?

למעלה