שאלה ג'יפ גאלופר?

שאלה ג'יפ גאלופר?

מה דעתכם על הגאלופר של יונדאי ?אני מחפש ג'פ 7 מקומות עד 80 אלף ש"ח מה לדעתכם הג'פ העדיף (עלות תועלת ) שישמש אותי גם לטיולים וגם לקביש , כ50 אלף ק"מ בשנה ? אחלה פורם יש לכם !!!

נוהג? מאוהב!

אחלה אוטו ביחס למחיר מול תמורה, נמכר בין חמש עד עשר מתחת למחירונ. עושה ליטר לשבע וחצי בערך, המכלולים מאוד פשוטים ולא יקרים לאחזקה! הם עם מזגן מפוצל, אוטו מפנק, חיסרון שלו הוא חוסר סוסים, סה``כ מאה וחמש סוסים, אם אתה לא מופרע בכביש הוא יכול להספיק לך, אלף תשע מאות ש``ח חובה אלפיים מאתיים שלושים אגרת רישוי, אשמח לתת עוד תשובות. רועי

תודה חברה !

יש משהו מיוחד שעלי לבדוק לפני קניה ? מה עדיף רגיל או אוטומטי ? מה מחירו למודל 2002 ? ושוב אחלה פורם !

חכה לפרוט של כפיר התותח

לפי דעתי עדיף אוטומט כי הוא מגיע מפואר ויש לו תוספות בסטנדרט שאין בגיר רגיל. גם מבחינת שוק יותר מבוקש אוטומט. הכי חשוב שיהיה בהצלחה,

לגבי מחירון קח את מחירון לוי יצחק

תוריד חמש אלף לרכב במצב מציאה עשר אלף לרכב במצב סביר. באמת קל לטפל באוטו הזה יחסית

אתמול נסענו כל המשפחה לירושלים,

לא כ``כ נעים לספר, אבל בעליות נשארתי אחרון, אחרי שהמגנום טסה בלי למצמץ, הטיוטה אחריה ואני מאספ/tapuzforum/images/emo10.gif

בדקנו אחי! הטורבו תקין. לפי דעתי

משאבת סולר. אני יחליף פילטר ואח``כ אם זה לא יעזור משאבה

kfirba

New member
גאלופר

רכב פשוט מצוין (יחס תמורה -מחיר) 2002 תוכל למצוא ב80 אלף ש"ח. אם תרצה שכן שלי מוכר יד ראשונה 2001 אמסור לך את המספר שלו בפרטי. עדיף אוטומט הוא מגיע עם מזגן מפוצל ועוד כמה דברים שאין בגיר הרגיל.

למעלה