שאלה גיניאולוגית

אודווין

New member
שאלה גיניאולוגית

הכל יודעים שהוריו של הארי נהרגו פחות או יותר על ידי לורד וולדמורט. אחר כך מסרו הקוסמים את הארי הפעוט וכפו אותו על הדארדסלים מאחר ואין הסבר אחר מדוע לא מסרו את הארי פוטר לאימוץ אם הם לא מוכנים לגדל אותו. למרות זאת, למה הסופרת מתעלמת ממשפחת פוטר כלומר הסבא והסבתא שלו והדודים והדודות האפשריים שלו וכמובן הוריה של פטוניה? אחרי הכול הסיבה היחידה שהוא הועבר לידי הדארדסלים היא כדי להרחיקו מקהיליית הקוסמים ולאחר שהתוודע לה, אפשר לתת לו להיפגש עם בני משפחתו הקרובים והרחוקים כאחד ואולי אפילו סקיב אחד או שניים.

LuNaTiC

New member
אר.. ומה אם אין?

אולי ג´יימס בן יחיד? וההורים שלו מתו... וההורים של פטוניה ולילי מתו.. ו.. הם המשפחה היחידה!!!

einzuc

New member
כמו שענבל אמרה

ג´יימס- בן יחיד כנראה, ההורים של פטוניה מתו מזקנה- כך גם של ג´יימס, והאחות היחידה שהייתה ללילי זאת פטוניה... -עינת-

P. Patil

New member
גם

בספר אמרו שלהארי לא היו קרובים אחרים חוץ מהדרסלים.

אודווין

New member
לא מדויק

אותם הספרים מסופרים מנקודת המבט של הילדון ההוא. בהחלט ייתכן שיש לו קרובי משפחה אבל הוא לא יודע עליהם כמו שלא ידע שיש לו סנדק. לי נראה שאלה אמורים להיות יומנים מאחר ושום נקודות מבט אחרות לא מוצגות שם פרט לזאת של הילדון ההוא. כמובן, מדוע הארי בן ה-14 מתנהג בדיוק כמו הארי בן ה-11? הוא עולה לי על העצבים עם הצביעות הזאת שלו. לדעתי, דראקו מאלפוי היה אמור להיות הגיבור האמיתי. אם בוחנים לגופן את השקפותיו של דראקו מאלפוי, אין בהן שום פסול, מאחר ופוטר באמת יכול ללמד את סער בהיר להב כמה שיעורים באובססיביות.

einzuc

New member
סער בהיר להב?

מי זה/ מה זה? וחוץ מזה, גם דראקו בן ה-14 מתנהג כמו דראקו בן ה-11 ומה הקשר לצביעות? לא הבנתי את ההודעה שלך בכלל... -עינת-

solace

New member
מה זאת אומרת "אין שום פסול"?! ../images/Emo5.gif

אין פסול בהשקפות של דראקו מאלפוי??? לא נראה לך שיש משהו קצת פסול בגיזענות, ברצון לחסל אנשים אחרים רק בגלל המוצא שלהם, שהוא לא זהה לשלך? אולי לך זה נראה תקין, אבל לי זה נראה "טיפה" פסול.

אודווין

New member
ככל הנראה, לא התעמקתי בכל השקפותיו

ובכל מקרה, אני מסכים רק עם שנאתו הקטנה לפוטר. אחרי הכל, פוטר משיג ציונים יותר טובים משלו, ואתם בחיים שלכם לא קינאתם במישהו שהשיג ציונים יותר טובים משלכם?(מכל הדמויות ב´הארי פוטר´, מאלפוי הוא הדמות שהכי פחות זקוקה לעיבוי, קצת הרחבה ושיפוץ קוסמטי פה ושם, ויש לנו אדם)

PopPy

New member
אה... לא!!

אפשר להשוות את דראקו מאלפוי, משפחתו והדת´ איטרס (אוכלי מוות אם אתם מתעקשים) בקלות לגרמנים הנאצים - יש להם דעות קדומות על אדם (קוסם) כלשהו בגלל מוצאו, ובמקרה הזה - בגלל שמשפחתו מוגלגית, או שאוהבת מוגלגים. איך אפשר לאהוב אדם כזה? או לקחת אותו כגיבור ספר? אגב, זה הביא לי רעיון מצויין לפאניפיק... |S| פופי |S|

Lady_Voldemort

New member
המפי

אכן אפשר...... אבל דארקו הוא כזה מותק ........ לדעתי ג´ואן פשוט כותבתץ ספר לילדים ובספר לילדים גם אנשים שהם כבר לא כל כך ילדים דוגמאת הארי הם עדיין ילדים.....וחוץ מזה... בספר ה1 הארי לא שם לב לבנות בקושי.... בספר הרביעי רק הוא שם לב וקלט שהרמיוני היא ילדה -בת כמו כל הבנות דוגמאת צו´ הלא כן? לונג ליב זי לורד וולדמורט

LuNaTiC

New member
אתם לא מבינים שדראקו לא באמת

חושב כמו אוכל מוות? זה הכל העמדת פניםםםםם כמובן, שלפי הספר אי אפשר לדעת את זה.. כי זה לא הנקודת מבט שלו... אם זה כן היה, היינו יכולים לדעת, שיש יותר בדראקו ממה שרואים מבחוץ:) לונג ליב הלורד דיסני!!

einzuc

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ענבל... מתי תביני שדראקו רשע, ולא איזה דמות מהאגדות??? את עוד תראי... -עינת-

::מסכימה עם ענבל::

זה הכל בגלל לוציוס המרושעעע! לא...=אהמ= דראקו הוא בסה"כ ילד אומלל שצריך לסבול את השגעונות של אבא שלו... ובקשר לדיון ההתחלתי...אולי האחים האחרים של ג´יימס (או פטוניה) מתו? כלומר...היו בטח לילי ופטוניה...המפ...וג´יימס, עד כמה שידוע לנו, בא ממשפחת קוסמים...אולי וולדי גם הרג אותם? -ליאת-

למעלה